Libnet.ro
UNICEF

18:00

Meteorologii au actualizat prognoza meteo. Cum va fi vremea in weekend

Antena3 Antena3,
Meteorologii au actualizat prognoza meteo. Cum va fi vremea in weekend

In urmatoarele zile, vremea se raceste considerabil. Abia de sambata temperaturile mai cresc putin si soarele ne va inspira la plimbari. continuă pe Antena3

Meteorologii au actualizat prognoza meteo: Vijelii si ploi torentiale pe 20 mai

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a actualizat, marti, prognoza pentru urmatoarea perioada fiind emise avertizari mai multe avertizari cod galben de instabilitate atmosferica. in cea mai mare parte a tarii, meteorologii anunta frecvente descarcari electrice, vijelii, intensificari ale vantului cu viteze in general de 60. 70 kmh, grindina si averse torentiale.

Prognoza meteo: Cand se intoarce vremea rea. Ce anunta meteorologii, unde scad temperaturile

Ploile se intorc de luni in vestul, centrul si in zona de munte, iar de marti, 19 mai, vor pune stapanire pe toate regiunile. Temperaturile incep sa scada, astfel incat in aceasta saptamana se vor inregistra valori mai coborate decat normalul perioadei.

Prognoza meteo: Frigul loveste Romania. Cat scad temperaturile si cand se indreapta vremea

Dupa caldura sufocanta vine frigul, dar si vijelii si ploi torentiale. Aceasta este prognoza pentru ziua de miercuri, 20 mai. Vremea rea vine si cu o racire accentuata. Meteorologii anunta maxime cu 10 grade mai mici fata de cele inregistrate in ultimele zile. De joi, ploile se raresc, insa se anunta frig in toata tara.

Prognoza meteo speciala pentru Capitala: Ploi torentiale si grindina, pana joi

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o prognoza speciala pentru Capitala, in care anunta instabilitate atmosferica puternica pana joi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )