Libnet.ro
UNICEF

18:15

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de averse in sapte judete

Antena3 Antena3,
Meteorologii avertizeaza! Cod galben de averse in sapte judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, noi atentionari nowcasting Cod galben de averse pentru sapte judete din Moldova, valabile in urmatoarea ora. Pana la ora 17:50, in. continuă pe Antena3

Cod galben de vreme rea in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis cod galben de vreme rea in mai multe zone din tara. Sunt semnalate averse insotite de vant puternic si grindina. Cod galben pana la ora 15:30in judetul Alba. Se vor.

Avertizare ANM: Cod galben de furtuna pentru opt judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata dupa-amiaza atentionari nowcasting Cod galben de averse si intensificari ale vantului pentru localitati din judetele Alba, Harghita, Sibiu, Mures, Cluj Salaj, Maramures si Satu Mare, valabile pana.

Cod galben de furtuna pentru opt judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata dupa-amiaza atentionari nowcasting Cod galben de averse si intensificari ale vantului pentru localitati din judetele Alba, Harghita, Sibiu, Mures, Cl.

Cod galben de furtuna in mai multe judete. Ce anunta meteorologii

ANM a anuntat un cod galben de furtuna valabil pentru mai multe judete. Din informatiile date de meteorologi, judetele Vaslui, Bacau, Vrancea, Neamt, Galati, Hunedoara, Arad, Timis, Iasi, Sibiu vor fi.

Cod galben de vreme severa in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari de vreme severa imediata pentru duminica seara. Se vor semnala intensificari de scurta durata ale vantului, care trecator vor lua aspect de vijelie, descarcari electrice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )