Libnet.ro
UNICEF

05:45

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata in mai multe zone din tara

Antena3 Antena3,
Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata in mai multe zone din tara

-Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti dimineata noi atentionari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in 10 judete din Oltenia, Transilvania si Muntenia, pe parcursul urmatoarelor. continuă pe Antena3

Meteorologii avertizeaza! Fenomene periculoase in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, luni dimineata, o atentionare Cod galben de ceata densa, valabila in judetele Vaslui, Vrancea si Galati, in urmatoarele trei ore. Conform Administratiei Nationale de Meteorologie,.

Cod galben de ceata in municipiul Bucuresti si in 15 judete, in urmatoarele ore; circulatia rutiera este afectata de vizibilitatea redusa

Meteorologii au emis, duminica, mai multe avertizari cod galben de ceata care vizeaza municipiul Bucuresti si 15 judete. in unele zone pana la ora 8. 00, iar in altele pana la ora 10. 00, este ceata densa ce reduce vizibilitatea in unele locuri chiar sub 50 de metri. Circulatia rutiera este afectata pe mai multe artere rutiere.

Cod galben de ceata in Moldova si Muntenia

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, o serie de avertizari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in zone din Moldova si Muntenia.

Cod galben de ceata in Moldova. Ce trebuie sa faca soferii ca sa ajunga cu bine la destinatie

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata dimineata, o avertizare cod galben de ceata valabila pentru judetele Moldovei. Avertizarea este valabila pentru judetele Suceava, Bacau, Neamt si Botosani.

Cod galben de ceata pentru 16 judete, valabil pana luni noapte

Meteorologii au emis, luni seara, atentionari nowcasting pentru 16 judete, unde se semnaleaza ceata care determina reducerea vizibilitatii. Codul galben de ceata este in vigoare pana luni noapte, la ora 2.

ANM: Cod galben de ceata in judete din Transilvania, Moldova si Muntenia, sambata dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, o serie de avertizari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in zone din Transilvania, Moldova si Muntenia.

Iasiul este sub avetizare meteo Cod Galben. Sunt anuntate precipitatii cu depunere de polei in zeci de localitati din judet

Drumarii si autoritatile din judetul Iasi sunt in alerta, dupa ce meteorologii au emis o atentionare de ceata luni, 26 noiembrie.

ANM: Mai mult de jumatate din tara se afla sub Cod galben de ceata si vizibilitate redusa

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica dimineata, mai multe atentionari Cod galben de ceata si vizibilitate redusa, valabile in orele urmatoare in 28 judete din Moldova, Transilvania, Muntenia si Dobrogea.

ALERTA METEO: Tocmai a fost emis COD GALBEN. Unde vine prapadul..

O serie de avertizari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in zone din Moldova si Muntenia, a fost emisa, sambata, de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Asadar, pana la ora 14:00, in.

Atentionare meteo!Cod galben de ceata cu vizibilitate scazuta in 12 judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis atentionari nowcasting Cod galben de ceata valabile pana duminica, la ora 20:00, in mai multe localitati din 12 judete din Transilvania, Moldova,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )