Libnet.ro
UNICEF

15:15

Meteorologii avertizeaza! Fenomene periculoase in mai multe judete din tara

Antena3 Antena3,
Meteorologii avertizeaza! Fenomene periculoase in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, luni dimineata, o atentionare Cod galben de ceata densa, valabila in judetele Vaslui, Vrancea si Galati, in urmatoarele trei ore. Conform Administratiei Nationale de Meteorologie,. continuă pe Antena3

Alerta meteo de la ANM: Mai mult de jumatate din tara se afla sub cod galben de fenomene periculoase imediate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica dimineata, mai multe atentionari cod galben de ceata si vizibilitate redusa, valabile in orele urmatoare in 28 judete din Moldova, Transilvania,.

AVERTISMENT pentru romani! Ne asteapta CEA MAI GREA iarna din ultimii 8 ani

Meteorologii ii avertizeaza pe toti romanii care doresc sa isi petreaca sarbatorile de iarna in Marea Britanie ca arhipelagul ar putea infrunta cea mai friguroasa iarna din ultimii 8 ani, scrie.

Veste BOMBA pentru toti romanii: De acum vor primi mai multe pensii fiecare! Vezi de ce documente ai nevoie...

Persoanele care au lucrat in strainatate in mai multe tari pot solicita pensia pentru fiecare dintre tarile in care a fost lucrator calificat. Astfel, in functie de legislatia fiecarei tari, pot.

Dani Mocanu, dezvaluiri INCENDIARE despre viata lui AMOROASA: Daca sunt mai multe femei, e si mai bine

Cantaretul de manele Dani Mocanu este unul dintre cei mai cunoscuti interpreti din acest gen muzical, dar totodata, este si un burlac ravnit. Dani Mocanu nu are, deocamdata, o iubita, fiindca vrea sa se co.

A dormit cu cadavrul mamei in casa mai multe saptamani. Politistii au avut nevoie de mandat de perchezitie pentru a intra in locuinta

Descoperire macabra intr-un sat din Vaslui, unde a fost nevoie de un mandat de perchezitie si interventia mascatilor pentru a scoate din casa cadavrul unei femei. Fiica defunctei a dormit cu cadavrul mamei in casa timp de mai multe saptamani.

Tucudean, etalonul Ligii 1 la echipa nationala. Cele mai multe goluri si selectii in 2018

Nu mai putin de 16 jucatori din Liga 1 Betano au evoluat in campania nationalei Romaniei din Liga Natiunilor, iar echipele FCSB, CFR Cluj si U Craiova aduna cele mai multe selectii.

EXCLUSIV Culisele celei mai mari amenzi din istoria pensiilor private: Cum a votat fiecare membru din conducerea ASF, dupa ce Dragnea a spus ca ar trebui actionat foarte dur n cazul NN Pensii

Scandalul celei mai mari sanctiuni din istoria pensiilor private revine in contextul in care noua conducere ASF sustinuta de guvernarea PSD-ALDE este contestata de Opozitie la Curtea Constitutionala.

RECORD MONDIAL stabilit in Oradea: CEL MAI LUNG CALTABOS din lume

Cel mai mare caltabos din lume a fost facut de o echipa de bucatari din Bihor, astfel reusind sa depaseasca recordul stabilit de Spania cu un sangerete. Caltabosul, lung de 208 metri, a fost realizat de.

Ele sunt cele mai puternice INFLUENCERE din MODA in 2018! Lady GaGa este pe ULTIMUL loc! Te asteptai la ACEASTA castigatoare?

Admirata pentru eleganta sa, Ducesa de Sussex, Meghan Markle, ocupa abia locul 3 in topul celor mai puternici influenceri din moda in 2018. Topul Lyst este bazat pe impactul avut de tinutele purtate de.

Atentionare meteo!Cod galben de ceata cu vizibilitate scazuta in 12 judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis atentionari nowcasting Cod galben de ceata valabile pana duminica, la ora 20:00, in mai multe localitati din 12 judete din Transilvania, Moldova,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )