Libnet.ro
UNICEF

23:45

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de furtuna in mai multe judete ale tarii

Antena3 Antena3,
Meteorologii avertizeaza! Cod galben de furtuna in mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi seara, noi atentionari nowcasting Cod galben de furtuna pentru localitati din judetele Dolj, Bistrita-Nasaud si Mures. Potrivit meteorologilor,. continuă pe Antena3

Cod galben de furtuna in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis un Cod galben de furtuna si descarcari electrice, valabil pana la ora 19. 00 in Bucuresti.

Cod galben de furtuna pentru Capitala, pana la ora 19:00

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice pana la ora 19:00. Potrivit meteorologilor, intre orele 17:45 - 19:00, in zona.

Alerta meteo. Cod galben pentru 12 judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, atentionari COD GALBEN de ploi cu descarcari electrice pentru 12 judete, cele mai multe din zona Moldovei si Olteniei. Aversele pot cumula 15-20.

Cod galben de averse si descarcari electrice in opt judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis avertizari cod galben de vreme severa, fiind asteptate averse insotite de descarcari electrice si grindina, in vigoare pentru opt judete.

Cod galben de ploi cu grindina de mici dimensiuni n Bucuresti

Meteorologii au emis marti un Cod Galben de descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni si averse ce vor cumula 10 - 15 l/mp, precum intensificari de scurta durata ale vantului pentru municipiul Bucuresti.

Alerta de la hidrologi. E cod galben de inundatii

Hidrologii au emis, joi seara, o avertizare cod galben de scurgeri de pe versanti, torente, paraie, viituri rapide cu posibile depasiri ale cotelor de atentie pe raul Somes, in judetul Cluj. Potrivit.

Cod galben de ceata pentru judetele Harghita si Mures, valabil pna la ora 09:00

Agentia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare nowcasting Cod galben de ceata, valabila pentru judetele Harghita si Mures pana la ora 09:00.

Aproape 40.000 de locuri de munca, vacante la nivel national. Cele mai multe sunt in Bucuresti, Prahova, Dolj, Arad si Sibiu

Aproape 40. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Prahova, Dolj, Arad si Sibiu, in timp ce in Mehedinti, Giurgiu si Bacau sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Tinerii din generatia millennials au de doua ori mai multe sanse sa se confrunte cu probleme de depresie si anxietate

Un studiu recent arata ca tinerii din generatia millennial au de doua ori mai multe sanse sa se confrunte cu probleme de depresie si anxietate. Cercetatorii pun aceasta problema pe seama sentimentului de singuratate tot mai des resimtit de noua generatie.

Barbatul suspectat ca a acostat mai multe fete in apropierea unei scoli din Cluj-Napoca, prins de politisti si retinut

Barbatul de 36 de ani cautat de politistii clujeni, fiind suspectat ca a acostat mai multe fete in apropierea unei scoli dintr-un cartier din Cluj-Napoca, a fost prins si retinut pentru 24 de ore.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )