Libnet.ro
UNICEF

16:00

Meteorologii avertizeaza! Fenomene periculoase in 22 judete din tara

Antena3 Antena3,
Meteorologii avertizeaza! Fenomene periculoase in 22 judete din tara

Meteorologii au emis, duminica dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata si vizibilitate redusa, valabile in 22 de judete din Transilvania, Muntenia si Moldova. Conform. continuă pe Antena3

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata pentru 19 judete din tara

Meteorologii au emis, sambata dimineata, avertizari cod galben de ceata pentru 11 judete. Potrivit ANM, este ceata in judetele Ialomita, Harghita, Botosani, Galati, Mures, Dolj, Constanta, Tulcea,.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata pentru 11 judete din tara

Meteorologii au emis, sambata dimineata, avertizari cod galben de ceata pentru 11 judete. Potrivit ANM, este ceata in judetele Ialomita, Harghita, Botosani, Galati, Mures, Dolj, Constanta, Tulcea,.

Zece judete din Transilvania si Moldova, sub cod galben de ceata densa

Meteorologii au emis, duminica seara, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata si vizibilitate redusa, valabile in zece judete din Transilvania si Moldova. Conform Administratiei Nationale de.

Atentionare meteo! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi dimineata, o avertizare cod galben de ceata in patru judete din zona Transilvaniei, din cauza acestui fenomen vizibilitatea fiind redusa. Astfel, ANM.

Atentionare meteo! Cod galben de fenomene periculoasein 12 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa si vizibilitate redusa, valabile in 12de judete din zona Transilvaniei si a.

Rezidentiat 2018: 8.420 de candidati nscrisi pentru 4.357 de locuri scoase la concurs n cele 6 centre din tara. Examenul are loc pe 18 noiembrie

420 de candidati s-au inscris pentru cele 4. 357 de locuri scoase la concurs, la nivel national, pentru Concursul de admitere in rezidentiat in domeniile medicina, medicina dentara si farmacie, care are loc, pe 18 noiembrie, in 6 centre din tara - Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Targu-Mures si Timisoara. Aproximativ 40% din totalul de candidati - 3. 251 de concurenti - urmeaza sa sustina concursul la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti. Vezi in articol situatia candidatilor inscrisi la concursul de rezidentiat 2018, pe centre universitare si domenii.

Rezidentiat 2018: 8.420 de candidati nscrisi pentru 4.987 de locuri scoase la concurs n cele 6 centre din tara. Examenul are loc pe 18 noiembrie

420 de candidati s-au inscris pentru cele 4. 987 de locuri scoase la concurs 4. 357 de locuri pentru domeniul medicina, 405 pentru medicina dentara si 225 pentru farmacie), la nivel national, pentru Concursul de admitere in rezidentiat care are loc, pe 18 noiembrie, in 6 centre din tara - Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Targu-Mures si Timisoara. Aproximativ 40% din totalul de candidati - 3. 251 de concurenti - urmeaza sa sustina concursul la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti. Vezi in articol situatia candidatilor inscrisi la concursul de rezidentiat 2018, pe centre universitare si domenii.

Alerta de incendiu la cel mai mare mall din tara

Alerta de incendiu, sambata seara, in cel mai mare mall din Romania. in urma cu scurt timp, a fost data aceasta alerta. Pompierii au fost solicitati sa intervina dupa ce alarma de incendiu a pornit la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )