Libnet.ro
UNICEF

23:15

Meteorologii avertizeaza! Fenomene periculoase in mai multe judete din tara

Antena3 Antena3,
Meteorologii avertizeaza! Fenomene periculoase in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri dimineata o atentionare nowcasting Cod galben de ceata pentru sapte judete din Muntenia, valabila pana la ora 10:00. Potrivit meteorologilor,. continuă pe Antena3

Circulatie ingreunata pe mai multe artere, dupa deraparea unor TIR-uri pe zapada

Centrul Infotrafic informeaza ca pe mai multe drumuri din tara se circula cu dificultate, din cauza conditiilor meteo. Tot in conditii de iarna se circula si pe strazile din Bucuresti, fiind valori ridicate de trafic pe arterele principale, potrivit Brigazii de Politie Rutiera a Capitalei.

Cazul Skripal Rusia: O substanta toxica militara ar fi facut mai multe victime

Utilizarea unui substante toxice militare pentru otravirea fostului spion rus Serghei Skripal, in Salisbury, versiunea aparata de Londra, ar fi facut mai multe victime, a declarat miercuri diplomatul rus Vladimir Ermakov, relateaza AFP.

Avalansa de sesizari la Inspectia Judiciara, pe numele procurorilor DNA Oradea. Cine are cele mai multe plangeri si ce solutii s-au dispus

Avalansa de sesizari privind diverse aspecte ale activitatii si conduitei, pretins neconforme cu standardele prevazute de legislatia in vigoare, la adresa procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie Oradea. Cele mai multe il vizeaza pe procurorul Ciprian Man, fostul sef al Serviciului Teritorial Oradea.

Am doar trei secretari de stat si cele mai multe proceduri de infringement de rezolvat

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu a declarat ca: Ministerul Mediului are doar trei secretari de stat si trebuie sa rezolve cele mai multe proceduri de infringement, astfel ca nu este nevoie de o reducere al numarului lor.

Grupul ArcelorMittal face demersuri sa preia cel mai mare combinat din Europa

Grupul ArcelorMittal incearca sa cumpere cel mai mare combinat din Europa, situat in Italia, dar ar putea fi obligat sa vanda unele unitati detinute in prezent, daca se va stabili ca astfel va avea o pozitie dominanta in UE, scrie News. ro.

Grupul ArcelorMittal face demersuri pentru a prelua cel mai mare combinat din Europa

Grupul ArcelorMittal incearca sa cumpere cel mai mare combinat din Europa, situat in Italia, dar ar putea fi obligat sa vanda unele unitati detinute in prezent, daca se va stabili ca astfel va avea o pozitie dominanta in UE.

VIDEO Top 10 cele mai lungi trenuri din lume

Care este cel mai lung tren din lume? Care este cea mai lunga sina interstatala si de ce este dificila calatoria cu trenul dintr-o tara in alta? In materialele video de mai jos gasim raspunsurile acestor curiozitati specifice tuturor pasionatilor de trenuri.

Meteorologii avertizeaza! Cod portocaliu de ninsori in Romania. Care sunt zonele lovite de viscol

Cod portocaliu de ninsori aproape de sfarsitul lunii martie. Intervalul de valabilitate este 22 martie, ora 23:00-23 martie, ora 15:00. in sudul Banatului si al Olteniei, in cea mai mare parte a Munteniei si a.

Infotrafic: Circulatie ingreunata pe mai multe artere, dupa deraparea unor TIR-uri pe zapada; traficul se desfasoara in conditii de iarna in intreaga tara

Circulatia in judetul Caras-Severin este ingreunata, marti dimineata, din cauza a doua evenimente rutiere in care au fost implicate doua TIR-uri care au derapat pe zapada, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum. Si in judetul Sibiu un TIR a derapat, dar si pe Centura Bucuresti. Din cauza conditiilor meteorologice, in cea mai mare parte a tarii se circula in conditii de iarna, iar in unele judete mai sunt drumuri cu circulatie ingreunata din cauza inundatiilor, relateaza news. ro.

Concursul care pentru o zi se va desfasura in mai multe anotimpuri: cum sa ajungi pe doua roti pe varful unui munte

Sub egida Viata este ca mersul pe bicicleta: Trebuie sa pedalezi daca vrei sa iti tii echilibrul!, la finele acestei saptamani Valcea va gazdui startul unei noi editii a concursului de ciclism montan Cozia Rider. Plecarea va fi din statiunea Calimanesti, iar punctul de sosire - Cabana Cozia de pe varful muntelui cu acelasi nume.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )