Libnet.ro
UNICEF

15:15

Am doar trei secretari de stat si cele mai multe proceduri de infringement de rezolvat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Am doar trei secretari de stat si cele mai multe proceduri de infringement de rezolvat

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu a declarat ca: Ministerul Mediului are doar trei secretari de stat si trebuie sa rezolve cele mai multe proceduri de infringement, astfel ca nu este nevoie de o reducere al numarului lor. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Mediului: Am doar trei secretari de stat si cele mai multe proceduri de infringement de rezolvat

Ministerul Mediului are doar trei secretari de stat si trebuie sa rezolve cele mai multe proceduri de infringement, astfel ca nu este nevoie de o reducere al numarului lor, a declarat sambata ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu.

Ministrul Mediului: Am doar trei secretari de stat si cele mai multe proceduri de infringement

Ministerul Mediului are doar trei secretari de stat si trebuie sa rezolve cele mai multe proceduri d.

Exercitiile care ard cele mai multe calorii: saritul corzii si taekwondo, pe primele locuri

Specialistii unei clinici engleze au realizat un top al exercitiilor care ard cel mai mare numar de calorii. Plecand de la dorinta oamenilor de a scapa de kilogramele in plus intr-un mod relaxant, medicii au ales activitati care sa nu reprezinte un stres pentru cei care le practica.

Cele mai eficiente diete ale vedetelor

Beyonce a slabit 13 kilograme in doar trei saptamani de la nastere cu ajutorul unei diete aproape vegetariene. A renuntat la carbohidrati si la carnea rosie, mancand doar peste sau piept de pui si foarte mu.

Cele mai fermecatoare trasaturi ale zodiilor, spuse de Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la Adevaruri ascunse care sunt cele mai fermecatoare trei calitati ale fiecarei zodii. Berbec: nebunie, spontaneitate, sinceritate Taur: rafinat, spirit.

Alunecari de teren la Leova. Mai multe gospodarii sunt in pericol

Mai multe case din orasul Leova sunt supuse pericolului de a se prabusi din cauza alunecarilor de teren. Malul raului Prut in zona s-a surpat pana in gradina unei familii. Pana la casa mai sunt noua metri. Daca nu vor fi intreprinse actiuni, situatia se poate agrava, in pericol fiind puse 12 gospodarii. Declaratii in acest sens a facut pentru IPN primarul orasului Leova, Vitalie Gargaun.

Incendiu puternic la un bloc din Berceni. Pompierii spun ca e posibil ca mai multe persoane sa fi fost surprinse de flacari

Un incendiu puternic a izbunit sambata la un bloc dintr-un ansamblu rezidential din Berceni. Pompierii au spus ca e posibil ca mai multe persoane sa fie fost afectate de flacari. Incendiul se manifesta.

Targu Mures: Mai multe eleve si-au impartit pumni si palme in fata unui liceu (VIDEO)

Scene socante in fata unui liceu agricol din Targu Mures. Mai multe eleve au fost protagonistele unei lupte cu pumni si picioare, informeaza B1 TV. Fetele au inceput sa se certe in strada si de la injurii.

Carmen Harra, previziuni SUMBRE pentru 2018! Mai multe VEDETE vor SFARSI tragic! PERDERI DUREROASE! La finalul anului...

Celebra prezicatoare Carmen Harra a facut previziuni sumbre pentru anul 2018! Mai multe personalitati importante vor avea parte de un sfarsit tragic. De asemenea, prezicatoarea sustine ca la sfarsitul anului.

Carmen Harra, previziuni APOCALIPTICE pentru 2018! Mai multe VEDETE vor SFARSI tragic! PERDERI DUREROASE la finalul anului...

Celebra prezicatoare Carmen Harra a facut previziuni sumbre pentru anul 2018! Mai multe personalitati importante vor avea parte de un sfarsit tragic. De asemenea, prezicatoarea sustine ca la sfarsitul anului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )