Libnet.ro
UNICEF

12:45

METEOROLOGII au dat ALARMA! Vremea o ia razna la MARE! Mai multe judete, afectate de FURTUNI

B1 B1,
METEOROLOGII au dat ALARMA! Vremea o ia razna la MARE! Mai multe judete, afectate de FURTUNI

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis sambata noi atentionari nowcasting Cod galben de averse si descarcari, valabile in judetele Constanta, Tulcea, Cluj, Maramures si Galati, in. continuă pe B1

METEOROLOGII au dat ALARMA! Vremea o ia razna la MARE! Mai multe judete, afectate de FURTUNI

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis sambata noi atentionari nowcasting Cod galben de averse si descarcari, valabile in judetele Constanta, Tulcea, Cluj, Maramures si Galati, in.

Situatie incredibila in Baia Mare. Un copil de trei ani a fost batut de mai multe ori de ingrijitoarea unei crese

Gest incalificabil al unei ingrijitoare la o cresa! Un copil de doar 3 ani a fost batut de mai multe ori intr-o cresa din Baia Mare. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere si au fost postate p.

Oana Lis si-a inecat amarul la un eveniment monden! A GOLIT mai multe PAHARE, apoi a facut ASTA in vazul TUTUROR (VIDEO)

Oana Lis a golit mai multe pahare la un eveniment monden si, la un moment dat, a decis sa faca un live pe Facebook. Si nu decolteul urias a atras atentia, ci paharul, care se golea cu fiecare.

Incident pe Aeroportul din Munchen, dupa ce o femeie a trecut neobservata de punctul de securitate. Mai multe zboruri au fost anulate, inclusiv 2 curse de pe Aeroportul Sibiu

Mai multe curse de zbor au fost anulate sambata de pe Aeroportul din Munchen, al doilea cel mai aglomerat aeroport din Germania, dupa ce o femeie a trecut neobservata de un punct de control, a anuntat o purtatoare de cuvant. Doua curse ale companiei Lufthansa au fost anulate de pe Aeroportul International Sibiu, din cauza acestui incident de securitate, scrie Mediafax.

Cod galben de ploi si vijelii in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari Cod galben de ploi si vijelii, valabile pentru mai multe judete din tara.

UPDATE Cod galben de furtuni in Bucuresti si in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari Cod galben de ploi si vijelii, valabile pentru mai multe judete din tara.

Cetatenii moldoveni angajatiin mai multe locuri nu vor mai trebui sa prezinte declaratie pe venit

Persoanele angajate in mai multe locuri de munca nu vor mai fi obligate sa prezinte la inceputul primaverii o declaratie pe venit. Anuntul a fost facut de Iurii Lichii, seful adjunct al Serviciului Fiscal, cu referire la modificarile legislative in domeniul fiscal, adoptate joi, 26 iulie, de Parlament, transmite IPN.

Alerta de calatorie. Ministerul Afacerilor Externe: Incendii de vegetatie in mai multe tari din Europa

Ministerul Afacerilor Externe a emis o alerta de calatorie, mai multe tari din Europa confruntandu-se cu incendii de vegetatie. Din cauza incendiilor, Ministerul de Externe a emis o avertizare de calatorie pentru Suedia. De asemenea, in estul Angliei, 1. 500 de oameni au fost evacuati de urgenta.

Mai multe retele de socializare vor adopta noi masuri pentru a limita continuturile care pot fi postate n cadrul platformelor lor

Avand in vedere existenta dezinformarii, a propagandei de stat si a hartuirii in mediul online, mai multe companii au decis sa limiteze tipurile de continuturi care pot fi postate in cadrul platformelor lor, scriethenewyorktimes. com. Stirile care se dovedesc a fi false vor fi aratate pe Facebook in partea de jos a news-feed-ului utilizatorilor, acestea fiind astfel vizualizate mai putin. Pe langa Facebook, companii precum Google, Twitter, Reddit sau Spotify isi regandesc relatia cu mediul offline.

In primele 6 luni ale anului, numarul firmelor nou infiintate a scazut! In schimb, tot mai multe se inchid

Trendul economiei romanesti, confirmat de un barometru incontestabil: numarul de firme nou infiintate! Acesta este in scadere, in primele sase luni ale acestui an fata de aceeasi perioada a anului trecut. In schimb, se inregistreaza tot mai multe.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )