Libnet.ro
UNICEF

16:15

Incident pe Aeroportul din Munchen, dupa ce o femeie a trecut neobservata de punctul de securitate. Mai multe zboruri au fost anulate, inclusiv 2 curse de pe Aeroportul Sibiu

Hotnews Hotnews,
 Incident pe Aeroportul din Munchen, dupa ce o femeie a trecut neobservata de punctul de securitate. Mai multe zboruri au fost anulate, inclusiv 2 curse de pe Aeroportul Sibiu

Mai multe curse de zbor au fost anulate sambata de pe Aeroportul din Munchen, al doilea cel mai aglomerat aeroport din Germania, dupa ce o femeie a trecut neobservata de un punct de control, a anuntat o purtatoare de cuvant. Doua curse ale companiei Lufthansa au fost anulate de pe Aeroportul International Sibiu, din cauza acestui incident de securitate, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Incident pe Aeroportul din Munchen, dupa ce o femeie a trecut neobservata de punctul de securitate / 200 zboruri au fost anulate, inclusiv 2 curse de pe Aeroportul Sibiu

Mai multe curse de zbor au fost anulate sambata de pe Aeroportul din Munchen, al doilea cel mai aglomerat aeroport din Germania, dupa ce o femeie a trecut neobservata de un punct de control, a anuntat o purtatoare de cuvant. UPDATE: Aproximativ 200 de zboruri au fost anulate in urma acestui incident de securitate, inclusiv doua curse ale companiei Lufthansa de pe Aeroportul International Sibiu.

Terminal inchis in urma unui incident de securitate

Politia germana a inchis unul dintre terminalele de la aeroportul din Munchen dupa ce o persoana a trecut neverificata de punctul de securitate, scrie Deutsche Welle. Cautarile pentru persoana neidentificata au oprit operatiunile la al doilea cel mai aglomerat aeroport din Germania.

Incident de securitate pe aeroportul din Munchen. Numerosi romani sunt afectati

Doua curse aeriene de pe Aeroportul International din Sibiu au fost anulate dupa un incident de securitate ce a avut loc pe aeroportul din Munchen, a anuntat purtatorul de cuvant Alexandra Pacurar. Cursele.

Germania: Aeroportul din Munchen inchide un terminal in urma unui incident de securitate

Politia germana a inchis unul dintre terminalele de la aeroportul din Munchen dupa ce o persoana a trecut neverificata de punctul de securitate, scrie Deutsche Welle. Incidentul a determinat anularea sau amanarea mai multor zboruri, inclusiv a unei curse dinspre Sibiu si retur.

ALERTA! Avion intors din drum dupa o AMENINTARE terorista: Detalii de ultim moment!

Un avion al Air China, care zbura de la Paris la Beijing, a fost intors din drum, dupa ce au aparut mai multe informatii despre o amenintare terorista. Compania Air China a primit un mesaj terorist.

Un avion care zbura pe ruta Paris-Beijing a fost intors din drum, dupa o amenintare terorista

Un avion al Air China, care zbura de la Paris la Beijing, a fost intors din drum, dupa ce au aparut mai multe informatii despre o amenintare terorista. Compania Air Chinaa primit un mesaj.

25 de copii din Romania, blocati pe un aeroport din Londra, dupa ce un zbor Ryanair a fost anulat

Un grup de 25 de copii romani a ramas blocat pe aeroportul Stansted din Londra, dupa ce compania Ryanairaanulat zborul care trebuia sa-i aduca pe micuti acasa. Copiiiau dormit.

Armata Romana a incheiat misiunea din Grecia, dupa incendiile de vegetatie

Cele doua aeronave militare din dotarea Fortelor Aeriene Romane care au actionat in Grecia, in urma incendiilor produse in aceasta tara, s-au intors sambata in Romania, potrivit unui comunicat al MApN.

Sotia lui Toader a castigat postul de sef de sectie la Spitalul din Iasi, dupa retragerea unicului contracandidat. Vorbim de oameni foarte puternici. E tensiune

Elena Toader, sotia ministrului Tudorel Toader, a castigat postul de sef de sectie la Spitalul din Iasi. Singurul ei contracandidat, medicul Vasile Drug, s-a retras din concurs, desi era considerat de departe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )