Libnet.ro
UNICEF

06:15

Meteorologii au prelungit avertizarea Cod galben de vreme rea, pana miercuri seara la ora 21.00. Judetele Constanta si Tulcea vor fi sub Cod portocaliu

Adevărul Adevărul,
Meteorologii au prelungit avertizarea Cod galben de vreme rea, pana miercuri seara la ora 21.00. Judetele Constanta si Tulcea vor fi sub Cod portocaliu

Meteorologii au prelungit, marti, avertizarea cod galben de vreme rea, anuntand in majoritatea zonelor tarii ploi torentiale, vijelii si grindina, pana miercuri seara la ora 21. Judetele Constanta si Tulcea vor fi sub cod portocaliu, de marti, de la ora 17. 00 pana miercuri seara. De asemenea, pana miercuri la ora 16. 00, este cod galben de inundatii in mai multe judete ale tarii. continuă pe Adevărul

Meteorologii au prelungit avertizarea cod galben de vreme rea, pana miercuri seara la ora 21.00. Judetele Constanta si Tulcea vor fi sub Cod portocaliu

Meteorologii au prelungit, marti, avertizarea cod galben de vreme rea, anuntand in majoritatea zonelor tarii ploi torentiale, vijelii si grindina, pana miercuri seara la ora 21. Judetele Constanta si Tulcea vor fi sub cod portocaliu, de marti, de la ora 17. 00 pana miercuri seara. De asemenea, pana miercuri la ora 16. 00, este cod galben de inundatii in mai multe judete ale tarii.

Alerta meteo: Cod galben de vreme rea pana miercuri seara, ploi puternice si furtuni violente

Vremea rea face prapad in tara. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o avertizare de cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si cantitati importante de apa, pentur mai multe judete din sudul tarii, printre care si Calarasi.

Cod Galben de vreme rea la mare. Masuri speciale pe strazile Constantei

Conform prognozei meteo, va ploua abundent, incepand de luni dupa amiaza, iar Codul Galben de ploi s-ar putea transforma in Cod Portocaliu, ceea ce inseamna ca in aceasta perioada se pot cumula cantitati de apa de pana la 50 l/mp. Ploile vor fi insotite de grindina si de vant puternic care, in cursul zilei de astazi, ar putea bate chiar si cu 70 km/h la rafala.

Capitala si peste 30 de judete intra luni, la ora 10.00, sub avertizare cod galben de ploi si furtuni. Pana miercuri sunt in vigoare si avertizari cod galben de inundatii

O avertizare cod galben vizand Capitala si 31 de judete din sudul, estul si centrul tarii va fi in vigoare de luni de la ora 10. 00 pana marti seara, interval in care vor fi vijelii si se vor acumula cantitati importante de apa. Potrivit meteorologilor, instabilitatea atmosferica se va mentine accentuata pe tot parcursul saptamanii.

Avertizari cod galben de inundatii pana miercuri, pentru rauri din majoritatea judetelor tarii

Hidrologii au emis duminica avertizari cod galben de inundatii care vor fi in vigoare pana miercuri si vizeaza rauri din majoritatea judetelor tarii, cu probabilitate si intensitate mai mare pe rauri mici din judetele Alba, Hunedoara, Caras-Severin, Gorj, Sibiu, Valcea si Arges.

Hidrologi: Ruri din 16 judete, sub cod galben de inundatii / Luni, avertizarea va fi extinsa

Hidrologii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, duminica,o atentionare cod galben de inundatii valabila pentru rauri din 16 judete, valabila pana miercuri dupa-amiaza. Luni, va intra in vigoare o alta avertizare,valabila pentru rauri din 24 de judete, scrie Mediafax.

Alerta meteo: Cod galben de furtuna in 9 judete pana la ora 17:30

Meteorologii au emis o avertizare meteo cod galben de vreme severa imediata pentru noua judete. Codul galben este valabil pana la ora 17:30.

Alerta in Romania. Cod galben de furtuni si ploi in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis doua avertizari cod galben de averse si vijelii in Capitala si alte 31 de judete. Intra in vigoare avertizarea meteorologilor dar vremea s-a stricat deja. Ploua de azi noapte.

Cod portocaliu de ploi n Constanta si Tulcea, cod galben n peste jumatate de tara / n Dobrogea se vor acumula pna la 80 de litri pe metru patrat

ANM a emis un cod portocaliu de ploi abundente valabil de marti, ora 17. 00, pana miercuri, ora 21. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si cantitati importante de apa, ce a intrat astazi in vigoare la ora 11. 00 si va fi valabil pana miercuri, ora 21. 00, in peste jumatate de tara.

Cod galben de furtuni si grindina

Meteorologii ANM au emis avertizari cod galben de tip nowcasting pentru mai multe zone ale Romaniei. Sunt asteptate ploi insotite de descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,289 seconds )