Libnet.ro
UNICEF

18:15

Metoda de a face bani care este la indemana oricui si pe care foarte putini o folosesc

Antena3 Antena3,
Metoda de a face bani care este la indemana oricui si pe care foarte putini o folosesc

Daca vrei sa fii bogat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa iei decizia de a face ceva ce majoritatea oamenilor nu fac, scrie David Bach, care a devenit miliardar la varsta de 30 de ani,. continuă pe Antena3

Mituri despre paine: Care este cea mai potrivita pentru sanatatea ta

Painea este unul dintre cele mai consumate alimente de pe intreaga planeta si ne ofera o mare parte a necesarului zilnic de calorii. Din pacate, exista numeroase mituri referitoare la care este cea mai buna paine pentru sanatatea ta si o cultura intreaga s-a dezvoltat in jurul acestor pareri. insa desi oamenii sustin sus si [].

Traian Basescu: intre un Grindeanu slugarnic si unul stapan pe el, care este cel adevarat

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a scris, pe Facebook, ca la instalarea in functia de premier a vazut un Sorin Grindeanu slugarnic, iar in conferintele de presa din aceasta perioada a vazut un Grindeanu stapan pe el, intrebandu-se care este cel adevarat?.

NEW MONEY. Secretele Waze: cum functioneaza si cum face bani aplicatia care te scapa de aglomeratie

Timp, nervi si bani pretul momentelor pierdute in trafic in drum catre serviciu, la orele de varf. Marile companii industriale au promis masini autonome, drone care sa ofere servicii de taxi ori drumuri inteligente. insa totul e, deocamdata, in viitor. Dar pana atunci, care ar fi solutiile prezentului? .

Mihai Voropchievici: Unii oameni nu stiu ca poseda energii negative. Care este cea mai banala dintre acestea, dar care poate face mult rau

Mihai Voropchievici afirma ca exista persoane care nu stiu foloseasca energiile negative pe care le poseda. Cateodata poti sa faci o problema unei alte persoane. Cea mai groaznica dintre ele este deochiul.

Instanta suprema respinge ca inadmisibila contestatia lui Sebastian Ghita privind suspendarea procesului in care este judecat alaturi de fosti sefi de Parchet si Politie din Prahova

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, joi, ca inadmisibila, contestatia formulata de catre fostul deputat Sebastian Ghita impotriva deciziei prin care judecatorii au respins solicitarea acestuia privind suspendarea procesului in care omul de afaceri este judecat alaturi de fosti sefi de Parchet si Politie din Prahova. Hotararea pronuntata de instanta suprema este definitiva, informeaza News. ro.

Truc genial. Pasta de dinti pentru curatarea frigiderului. Care este celalalt ingredient miraculos

Stiai ca pasta de dinti este un produs ideal pentru curatarea interiorului frigiderului, mai ales acolo unde exista pete? Sau ca scortisoara sau cafeaua macinata sunt ingrediente care absorb mirosurile neplacute si.

Surse: Care este planul premierului Grindeanu pentru intregirea cabinetului

Premierul Sorin Grindeanu ia in calcul o anumita dozare a eventualelor demisii ale ministrilor, astfel incat sa scape rapid de fidelii lui Dragnea, iar pe cei care ar vrea sa il urmeze.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )