Libnet.ro
UNICEF

21:15

Mituri despre paine: Care este cea mai potrivita pentru sanatatea ta

Playtech Playtech,
Mituri despre paine: Care este cea mai potrivita pentru sanatatea ta

Painea este unul dintre cele mai consumate alimente de pe intreaga planeta si ne ofera o mare parte a necesarului zilnic de calorii. Din pacate, exista numeroase mituri referitoare la care este cea mai buna paine pentru sanatatea ta si o cultura intreaga s-a dezvoltat in jurul acestor pareri. insa desi oamenii sustin sus si []. continuă pe Playtech

Tesla Model X este cea mai sigura masina din toate timpurile de tip SUV

NHTSA, cea mai importanta autoritate de testare a sigurantei autovehiculelor a certificat Tesla Model X ca fiind cea mai sigura masina SUV. La nivel international, exista mai multe autoritati responsabile cu testarea anumitor aspecte ale masinilor aflate in circulatie. NHTSA sauNational Highway Transportation Safety Administration este numele institutului din Statele Unite ale Americiii care, printre [].

Tesla Model X este cea mai sigura masina de tip SUV din toate timpurile

NHTSA, cea mai importanta autoritate de testare a sigurantei autovehiculelor a certificat Tesla Model X ca fiind cea mai sigura masina SUV. La nivel international, exista mai multe autoritati responsabile cu testarea anumitor aspecte ale masinilor aflate in circulatie. NHTSA sauNational Highway Transportation Safety Administration este numele institutului din Statele Unite ale Americiii care, printre [].

E un foarte mare antrenor. Mitica Dragomir SURPRINDE. Care este cel mai selectioner pentru Natioana Romaniei

Infrangerea Romaniei in Polonia si pierderea sanselor de calificare la Campionatul Mondial din 2018 din Rusia i-au facut pe multi sa se gandeasca in ceea ce priveste situatia.

Globalworth vrea sa atraga 550 de milioane de euro, lansand cea mai mare emisiune de obligatiuni corporative din Romania

Compania Globalworth a lansat o emisiune de euro-obligatiuni corporate prin care doreste sa atraga 550 de milioane de euro. Aceasta este cea mai mare emisiune de obligatiuni de catre o companie care activeaza in Romania.

Alain Delon a primit Premiul pentru intreaga cariera din partea TIFF: Am cea mai frumoasa meserie din lume

Actorul francez Alain Delon a primit, sambata seara, in cadrul Galei TIFF, Premiul pentru intreaga cariera, el afirmand in fata publicului care l-a aplaudat minute in sir ca ceea ce si-a dorit cel mai mult in viata a fost sa faca ce isi doreste si ca actoria este cea mai frumoasa meserie din lume.

Toyota este cea mai valoroasa marca auto din lume

Toyota, unul dintre cei mai mari producatori de automobile din lume, a fost desemnat, pentru a zecea oara, cel mai valoros brand auto din lume.

Mituri despre exercitiile fizice care iti fac mai mult rau decat bine: explicatii pe intelesul tuturor

Indiferent daca vrei sa slabesti sau sa iti tonifici corpul exista foarte multe mituri despre exercitiile fizice care odata puse in aplicare s-ar putea sa iti faca mai mult rau decat bine. Business Insider a aratat care sunt adevarurile din spatele miturilor larg raspandite intre cei care fac sport.

De ce Romania si Bulgaria sunt tarile UE cu cea mai mare pondere a femeilor in IT

Romania si Bulgaria sunt tarile cu cea mai mare pondere a femeilor in tehnologie, cu peste un sfert din total, in timp ce in Cehia femeile reprezinta doar o zecime din totalul fortei de munca. Mai mult, in cele doua tari femeile au o pondere importanta si in posturile de conducere la companiile din sector. Comunismul a avut un rol important si egalitarismul promovat in aceea perioada, explica site-ul de tehnologie ZDNet. In SUA se vorbeste tot mai mult despre strategii care sa duca la cresterea ponderii femeilor in tehnologie, mai ales ca des apar informatii despre cazuri in care femeile sunt discriminate.

Am retinut remarca lui Trump privind lupta anticoruptie; cea mai grava forma de coruptie este abuzul de putere

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, spune ca a retinut remarca lui Donald Trump privind lupta anticoruptie si statul de drept, adaugand ca cea mai grava forma de coruptie este de abuzul de putere manifestat la nivelul conducerii unor institutii care a dus la transformarea luptei anticoruptie in instrument politic.

Primaria capitalei spune ca, la solicitarea bucurestenilor, a prelungit perioada de inscrieri in concursul Cea mai frumoasa fatada

Perioada de inscriere la concursul cu premii in valoare totala de 214. 000 lei pentru cel mai frumos balcon, cea mai frumoasa gradina sau cea mai frumoasa fatada este prelungita de Primaria Municipiului Bucuresti pana pe 20 august ca urmare a solicitarilor venite din partea locuitorilor capitalei, potrivit unui comunicat al PMB.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )