Libnet.ro
UNICEF

01:05

Metropolitan Opera din New York va ramane inchisa pana in septembrie 2021

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Metropolitan Opera din New York va ramane inchisa pana in septembrie 2021

Metropolitan Opera din New York a anuntat miercuri anularea intregii stagiuni viitoare, precizand ca va ramane inchisa pana in septembrie 2021 din cauza pandemiei de COVID-19. continuă pe Ziarul Bursa

New York: Metropolitan Opera anuleaza intregul sezon 2020-21

Metropolitan Opera din New York a anuntat miercuri anularea sezonului sau 2020-2021, din cauza pandemiei de Covid, dupa ce a amanat deja reluarea stagiunii pentru prima data pana la sfarsitul lunii decembrie, potrivit AFP.

The New York Times: Vladimir Putin crede ca poate scapa din orice cu fata curata

Este de acum stabilit si confirmat de laboratoarele din Germania, Franta si Suedia faptul ca Aleksei Navalnii a fost otravit cu Noviciok, o substanta paralizanta produsa in Uniunea Sovietica. Puternica otrava a fost folosita in cel putin una dintre tentativele de asasinat impotriva unor adversari ai regimului rus si, de aceasta data, ea fost folosita impotriva unul lider al opozitiei din tara, care se declara hotarat sa dezvaluie coruptia si sa infrunte Kremlinul. Acest lucru cere o serioasa riposta, scrie ziarul american New York Times.

Orasele New York, Seattle si Portland, amenintate de Guvernul Trump cu taieri bugetare

Departamentul american al Justitiei avertizeaza orasele progresiste New York, Portland si Seattle ca ar putea fi private de finantari federale, din cauza unui presupus laxism in mentinerea ordinii, in prelungirea unui decret publicat la inceputul lui septembrie de catre Donald Trump, relateaza AFP.

SUA: Cum a ajuns un politist al NYPD sa fie inculpat pentru spionaj in favoarea Chinei

Un politist newyorkez de origine tibetana a fost inculpat luni pentru spionaj, in timp ce autoritatile americane il acuza ca ar fi strans informatii pentru guvernul chinez despre comunitatea tibetana din New York, relateaza CNN si Agerpres.

Un politist din New York, inculpat de spionaj in favoarea Chinei

Un politist newyorkez de origine tibetana, Baimadajie Angwang, nascut in China, dar care a obtinut azil politic in Statele Unite, a fost inculpat de spionaj, iar autoritatile americane il acuza de culegere de informatii despre comunitatea tibetana de la New York pentru Guvernul chinez, relateaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )