Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un politist din New York, inculpat de spionaj in favoarea Chinei

Adevărul Adevărul,
Un politist din New York, inculpat de spionaj in favoarea Chinei

Un politist newyorkez de origine tibetana, Baimadajie Angwang, nascut in China, dar care a obtinut azil politic in Statele Unite, a fost inculpat de spionaj, iar autoritatile americane il acuza de culegere de informatii despre comunitatea tibetana de la New York pentru Guvernul chinez, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

SUA: Cum a ajuns un politist al NYPD sa fie inculpat pentru spionaj in favoarea Chinei

Un politist newyorkez de origine tibetana a fost inculpat luni pentru spionaj, in timp ce autoritatile americane il acuza ca ar fi strans informatii pentru guvernul chinez despre comunitatea tibetana din New York, relateaza CNN si Agerpres.

Politia indiana a arestat un jurnalist pentru spionaj in favoarea Chinei

Politia din New Delhi a anuntat, sambata, ca a arestat un jurnalist freelancer local pentru ca a transmis Chinei informatii sensibile, relateaza Reuters.

Politia indiana a arestat un jurnalist pentru spionaj in favoarea Chinei

Politia din New Delhi a anuntat, sambata, ca a arestat un jurnalist freelancer local pentru ca a transmis Chinei informatii sensibile, relateaza Reuters, citat ce news. ro. Rajeev Sharma, in varsta de 61 de ani, a fost arestat in aceasta saptamana si politistii au confiscat de la domiciliul sau documente confidentiale legate de Departamentul indian al Apararii. Au fost arestati si o femeie cu cetatenie chineza si partenerul ei nepalez, pentru ca i-ar fi dat lui Sharma sume mari de bani pentru a oferi informatii serviciilor secrete chineze.

Politia indiana a arestat un jurnalist pentru spionaj in favoarea Chinei

Politia din New Delhi a anuntat, sambata, ca a arestat un jurnalist freelancer local pentru ca a transmis Chinei informatii sensibile.

Orasele New York, Seattle si Portland, amenintate de Guvernul Trump cu taieri bugetare

Departamentul american al Justitiei avertizeaza orasele progresiste New York, Portland si Seattle ca ar putea fi private de finantari federale, din cauza unui presupus laxism in mentinerea ordinii, in prelungirea unui decret publicat la inceputul lui septembrie de catre Donald Trump, relateaza AFP.

Povestea unul politist din Belarus care a trecut de partea cealalta a baricadei: Calatoria incredibila din tara natala catre Polonia

La o saptamana dupa contestatele alegeri prezidentiale din Belarus, detectivul Andrei Ostapovich a decis ca nu mai poate sa taca, relateaza The Moscow Times. Este povestea unuia dintre putinii angajati de stat care au parasit Belarusul de la inceperea protestelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3451 seconds )