Libnet.ro
UNICEF

01:05

Metrorex va achizitiona 13 trenuri noi pentru sectiunea Drumul Taberei - Eroilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Metrorex va achizitiona 13 trenuri noi pentru sectiunea Drumul Taberei - Eroilor

Metrorex a anuntat, astazi, ca va achizitiona 13 trenuri noi pentru sectiunea Drumul Taberei - Eroilor, in valoare de 520,15 milioane lei 109,4 milioane euro). continuă pe Ziarul Bursa

Metrorex va cumpara 13 trenuri noi pentru Magistrala 5 din Drumul Taberei. Valoarea estimata: 110 milioane de euro

Metrorex va achizitiona trenuri noi de metrou care vor opera pe Magistrala 5 din Drumul Taberei. Licitatia a fost publicata publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP) si prevede o suma estimata de circa 520 de milioane de lei circa 110 milioane euro) pentru 13 trenuri. Contractul va fi atribuit dupa cel mai bun calitate-pret si are data limita pentru depunerea ofertelor 20 mai. Optional, prin aceasta procedura, Metrorex isi rezerva dreptul de a contracta inca maximum 17 trenuri de acelasi tip, caz in care toate cele 30 de trenuri noi vor avea o valoare estimata de circa 1,2 miliarde de lei.

Business report: Furnizorii de energie au fost obligati sa trimita scrisori celor noua milioane de clienti casnici, cu beneficiile preturilor reglementate de stat; Metrorex cumpara trenuri noi pentru magistrala Drumul Taberei-Iancului; Deficit romanesc d

Companiile straine au profitabilitate la jumatate fata de companiile cu capital autohton. La productivitate raportul este invers. 2017 a fost un an. INS: Investitiile in lucrari de constructii noi au depasit 36 miliarde lei, in 2018. Volumul lucrarilor de constructii, ca.

Metrorex va achizitiona trenuri noi de metrou care vor opera pe Magistrala 5

Metrorex va achizitiona trenuri noi de metrou care vor opera pe Magistrala 5, 13 fiind destinate sectiunii Drumul Taberei-Eroilor, pentru valoare de 520 de milioane de euro, potrivit unui comunicat emis de companie.

Metrorex vrea trenuri noi pentru Magistrala 5 din Drumul Taberei. Cate garnituri se vor achizitiona si cat vor costa

Metrorex va achizitiona trenuri noi de metrou care vor opera pe Magistrala 5. Anuntul de participare la licitatie a fost publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )