Libnet.ro
UNICEF

18:45

Metrorex va achizitiona trenuri noi de metrou care vor opera pe Magistrala 5

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Metrorex va achizitiona trenuri noi de metrou care vor opera pe Magistrala 5

Metrorex va achizitiona trenuri noi de metrou care vor opera pe Magistrala 5, 13 fiind destinate sectiunii Drumul Taberei-Eroilor, pentru valoare de 520 de milioane de euro, potrivit unui comunicat emis de companie. continuă pe Wall-Street Ro

Metrorex vrea trenuri noi pentru Magistrala 5 din Drumul Taberei. Cate garnituri se vor achizitiona si cat vor costa

Metrorex va achizitiona trenuri noi de metrou care vor opera pe Magistrala 5. Anuntul de participare la licitatie a fost publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Metrorex va cumpara 13 trenuri noi pentru Magistrala 5 din Drumul Taberei. Valoarea estimata: 110 milioane de euro

Metrorex va achizitiona trenuri noi de metrou care vor opera pe Magistrala 5 din Drumul Taberei. Licitatia a fost publicata publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP) si prevede o suma estimata de circa 520 de milioane de lei circa 110 milioane euro) pentru 13 trenuri. Contractul va fi atribuit dupa cel mai bun calitate-pret si are data limita pentru depunerea ofertelor 20 mai. Optional, prin aceasta procedura, Metrorex isi rezerva dreptul de a contracta inca maximum 17 trenuri de acelasi tip, caz in care toate cele 30 de trenuri noi vor avea o valoare estimata de circa 1,2 miliarde de lei.

Business report: Furnizorii de energie au fost obligati sa trimita scrisori celor noua milioane de clienti casnici, cu beneficiile preturilor reglementate de stat; Metrorex cumpara trenuri noi pentru magistrala Drumul Taberei-Iancului; Deficit romanesc d

Companiile straine au profitabilitate la jumatate fata de companiile cu capital autohton. La productivitate raportul este invers. 2017 a fost un an. INS: Investitiile in lucrari de constructii noi au depasit 36 miliarde lei, in 2018. Volumul lucrarilor de constructii, ca.

Metrorex cumpara noi trenuri, pentru Magistrala 5 de metrou

Metrorex va achizitiona trenuri noi de metrou care vor opera pe Magistrala 5, anunta compania intr-un comunicat de presa. Dupa verificarea si validarea de catre Agentia Nationala pentru Achizitii Publice .

Metrorex va achizitiona 13 trenuri noi pentru sectiunea Drumul Taberei - Eroilor

Metrorex a anuntat, astazi, ca va achizitiona 13 trenuri noi pentru sectiunea Drumul Taberei - Eroilor, in valoare de 520,15 milioane lei 109,4 milioane euro).

Jucatorii care vor sa plece de la Chelsea, blocati de club - Transferul lui Eden Hazard la Real Madrid, in impas

Jucatorii care vor sa plece de la Chelsea, cum sunt Andreas Christensen sau Eden Hazard, sunt blocati de club, care nu va putea transfera in urmatoarele doua perioade de mercato.

BCR anunta primele 10 start-up-uri care vor face parte din Acceleratorul BCR-InnovX

Banca Comerciala Romana anunta selectarea primelor 10 start-up-uri din tehnologie care vor face parte din Acceleratorul BCR-InnovX, un program de mentorat si accelerare de business structurat in trei etape, au anuntat astazi, reprezentantii programului in cadrul unei conferinte de presa.

Care sunt primele 10 startup-uri de tehnologie care vor face parte din Acceleratorul BCR-InnovX

Juriul Acceleratorului BCR-InnovX a selectat cele 10 firme care vor participa la Bootcamp-ul programului in perioada 25 martie 14 iunie 2019. Prima cohorta a acceleratorului este dedicata start-up-urilor, cu cifra de afaceri intre 100. 000 de.

Aceasta e premiera de film Neflix la care vor merge Printii Charles, William si Harry

Pe data de 4 aprilie, Printul Harry si Printul William isi vor insoti tatal, pe Printul Charles, la premiera din Londra a filmului Our Planet, un documentar ce prezinta impactul pe care schimbarile la nivel climatic il au asupra tuturor fiintelor vii.

Horoscop weekend 22-24 martie. Zodiile care vor avea un weekend de groaza. Nimic nu le iese cum trebuie

Horoscop weekend 22-24 martie. Zodiile care vor avea un weekend de groaza. Nimic nu le iese cum trebuie. Citeste mai mult pespynews. ro .

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )