Libnet.ro
UNICEF

10:15

MFP: Persoanele inregistrate in SPV vor putea face plata cu cardul pentru 30 de impozite si contributii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MFP: Persoanele inregistrate in SPV vor putea face plata cu cardul pentru 30 de impozite si contributii

Persoanele inregistrate in Spatiul Privat Virtual vor putea face plata obligatiilor fiscale la buget direct cu cardul bancar prin interconectarea cu ghiseul. ro, solutie care va permite achitarea a peste 30 de impozite si contributii anunta Ministerul Finantelor Publice intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

inregistrare prin sistem video in SPV si plata cu cardul pentru 30 de impozite si contributii. Care sunt procedurile (FOTO)

Persoanele inregistrate in Spatiul Privat Virtual vor putea face plata obligatiilor fiscale la buget direct cu cardul bancar prin interconectarea cu ghiseul. ro, solutie care va permite achitarea a peste 30 de impozite si contributii, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Finantelor Publice MFP). Totodata, Ministerul Finantelor Publice implementeaza inrolarea in SPV cu ajutorul identificarii in sistem video a persoanelor sau reprezentantilor unor companii sau entitati fara personalitate juridica.

Citu: Plata obligatiilor fiscale se va putea face din contul de SPV in platforma ghiseul.ro.

Ministrul Finantelor Florin Citu anunta pe pagina sa de Facebook doua noutati privind digitalizarea ANAF: plata obligatiilor fiscale se va putea face din contul de SPV in platforma ghiseul. ro. , iar inrolarea in SPV se va putea prin identificare persoanelor de la distanta, prin platforme video. Nu va mai fi necesara deplasarea la ghiseu pentru identificarea persoanelor care doresc sa isi deschida un cont in Spatiul Privat Virtual. , spune Citu.

Turistii romanii vor putea merge in Grecia incepand din 15 iunie

Autoritatile de la Atena au anuntat lista celor 19 tari care vor putea trimite turisti in Grecia din.

Oficial. Ghiseul.ro si Spatiul Privat Virtual s-au interconectat. Cum se face inregistrarea prin sistem video in SPV

Persoanele inregistrate in Spatiul Privat Virtual vor putea face plata obligatiilor fiscale la buget direct cu cardul bancar prin interconectarea cu ghiseul. ro, solutie care va permite achitarea a peste 30 de impozite si contributii.

Parlamentul a incuviintat starea de alerta cu unele modificari: Autoritatile locale vor putea suspenda sau numi persoanele din conducerea unitatilor sanitare din subordine

Parlamentului a adoptat, miercuri, hotararea de incuviintare a instituirii starii de alerta pe teritoriul Romaniei, cu 372 voturi pentru. Au fost inregistrate 37 de voturi impotriva si sapte.

Cand vor putea turistii straini sa mearga in vacanta in Grecia

Grecia va deschide sezonul turistic luna viitoare, iar zborurile charter internationale catre locatiile populare vor fi reluate in iulie, a anuntat premierul Kyriakos Mitsotakis, citat de BBC.

Turismul medical se redeschide in Turcia. Pacienti din 31 de tari, inclusiv Romania, se vor putea trata din nou in spitalele din aceasta tara

Turcia anunta ca redeschide turismul medical. Serviciile vor fi reluate pentru cetatenii a 31 de state incepand de miercuri, 20 mai. Astfel, guvernul de la Ankara incearca sa revitalizeze acest sector lucrativ.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )