Libnet.ro
UNICEF

06:45

Turistii romanii vor putea merge in Grecia incepand din 15 iunie

România Liberă România Liberă,
Turistii romanii vor putea merge in Grecia incepand din 15 iunie

Autoritatile de la Atena au anuntat lista celor 19 tari care vor putea trimite turisti in Grecia din. continuă pe România Liberă

Romanii vor sa plece la munca in Spania, Franta, Germania si Italia. Ce conditii se impun firmelor de transport

Romanii vor sa plece la munca in Spania, Franta, Germania si Italia, a declarat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, precizand ca exista deja cereri in acest sens, dar firmele de autocare trebuie sa indeplineasca anumite conditii pentru a putea efectua transporturile.

MFP: Persoanele inregistrate in SPV vor putea face plata cu cardul pentru 30 de impozite si contributii

Persoanele inregistrate in Spatiul Privat Virtual vor putea face plata obligatiilor fiscale la buget direct cu cardul bancar prin interconectarea cu ghiseul. ro, solutie care va permite achitarea a peste 30 de impozite si contributii anunta Ministerul Finantelor Publice intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

VIDEO SPA-ul roman descoperit la Alba Iulia, clasat monument istoric. Vestigiile vechi de peste 1700 de ani vor putea fi vizitate

Muzeul Unirii din Alba Iulia a declansat procedura de clasare ca ansamblu de monumente pentru edificiile si amenajarile de epoca romana descoperite in situl Apulum in urma cercetarilor arheologice preventive din anii 2009 si 2019 efectuate in asezarea civila a castrului Legiunii a XIII-a Gemina - Sectorul Domus-Thermae.

Cand vor putea turistii straini sa mearga in vacanta in Grecia

Grecia va deschide sezonul turistic luna viitoare, iar zborurile charter internationale catre locatiile populare vor fi reluate in iulie, a anuntat premierul Kyriakos Mitsotakis, citat de BBC.

Romania a fost pusa pe lista celor 19 tari care pot trimite turisti in Grecia, incepand cu 15 iunie

Guvernul grec a realizat o lista cu 19 tari ai caror cetateni isi pot petrece vacantele in Grecia, in ciuda pandemiei de COVID-19, incepand cu data de 15 iunie, printre aceste state figurand si Romania,.

Turismul medical se redeschide in Turcia. Pacienti din 31 de tari, inclusiv Romania, se vor putea trata din nou in spitalele din aceasta tara

Turcia anunta ca redeschide turismul medical. Serviciile vor fi reluate pentru cetatenii a 31 de state incepand de miercuri, 20 mai. Astfel, guvernul de la Ankara incearca sa revitalizeze acest sector lucrativ.

Franta va permite accesul sezonierilor din alte state ale Uniunii Europene, daca acestia implinesc anumite conditii

Angajatii sezonieri din tarile membre ale Uniunii Europene vor putea merge sa lucreze in Franta daca obtin un contract de munca si respecta masurile sanitare impuse in contextul pandemiei de COVID-19, a anuntat ministrul francez al Agriculturii, Didier Guillaume, citat de cotidianul Le Figaro.

Romanii vor in vacanta pe litoralul romanesc

Principalele conditii care trebuie respectate: hotelurile vor asigura dezinfectanti, iar personalul va purta masti Peste 78% dintre romanii care au participat la un sondaj in perioada 10 - 19 mai vor sa revina pe litoralul romanesc in aceasta vara, in ciuda contextului actual, generat de pandemia de coronavirus, potrivit unui comunicat de presa.

Lista farmaciilor unde se va putea cumpara Euthyrox, incepand cu 20 mai

Cinci mii de cutii cu Euthyrox de 100 mcg au fost donate pacientilor din Romania de Asociatia Distribuitorilor Europeni de Medicamente, cu avizul Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale.

APIA: Plata ajutorului de stat in sectorul cresterii animalelor efectuata incepand din 18 mai

Platile reprezentand ajutorul de stat in sectorul cresterii animalelor, pentru cererile aferente serviciilor prestate in luna februarie a anului 2020, au demarat incepand de luni, 18 mai, informeaza Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA).

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )