Libnet.ro
UNICEF

21:30

Mi-a fost rusine! Simona Halep a dezvaluit ce s-a intamplat la intalnirea pe care a avut-o cu Roger Federer

Adevărul Adevărul,
Mi-a fost rusine! Simona Halep a dezvaluit ce s-a intamplat la intalnirea pe care a avut-o cu Roger Federer

Simona Halep a avut parte de o intalnire-surpriza, la Australian Open, cu cel mai bun jucator al lumii, elvetianul Roger Federer. continuă pe Adevărul

Simona Halep a dezvaluit ce superstitii are inainte de fiecare meci: Nu se atinge nimeni de...

Simona Halep a dezvaluit, intr-un interviu, care sunt superstitiile sale inaintea fiecarui meci. Tenismena, numarul 2 mondial, a precizat ca este foarte tipicara si ca doar antrenorul are voie sa se atinga de.

Darren Cahill comenteaza o imagine cu Simona Halep imbracata cu Nike

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill a postat un mesaj pe Twitter, in care comenteaza logoul Nike de pe imbracamintea purtata de jucatoarea romana, la Cluj-Napoca. S-a intamplat ceva nou in lumea ta, despre care ai vrea sa ne vorbesti, Simo?, a scris Cahill, care a tras cu ochiul la logoul purtat de Simona Halep.

Simona Halep, despre finala pierduta de la Australian Open: Au fost cinci, sase minute care m-au scos din ritm. Am simtit oboseala mult mai mult dupa acele minute

Simona Halep 2 WTA) a vorbit, intr-un interviu pentru Telekom Sport, despre momentul care a scos-o din ritm in finala de Australian Open: time-out-ul medical cerut de Caroline Wozniacki in setul decisiv, intr-un moment in care Simona era in avantaj pe tabela, scor 4-3. Au fost cinci, sase minute care m-au scos din ritm. Am simtit oboseala mult mai mult dupa acele minute. Nu stiu, poate a fost in mintea mea. Oricum, fizic n-am mai putut deloc, a spus numarul 2 WTA.

Simona Halep ar putea lua o adevarata avere de la Nike

Simona Halep 2 WTA) nu are talent doar pe terenul de tenis, ci si la negocieri! Sfatuita bineinteles si de staff-ul ei, sportiva a obtinut un contract pe masura locului pe care il ocupa in.

FOTO Cine este politicianul care s-a gudurat pe langa Simona Halep la Cluj, facand o multime de plecaciuni in fata fostului lider mondial

Simona Halep s-a aflat la Cluj in ultimele doua zile, chiar daca starea ei fizica nu i-a permis sa joace impotriva Canadei.

Simona Halep, declaratie emotionanta. Ce va face cu o parte din banii castigati din tenis

Simona Halep este decisa sa se implice financiar in ajutorarea copiilor fara posibilitati care vor sa practice tenisul.

Tenis, Simona Halep a inaugurat colaborarea cu noul sponsor, jucand in echipamentul Nike

Prezenta la Cluj pentru a-si incuraja colegele din echipa de Fed Cup, Simona Halep a pasit in Sala P.

TOTUL E CLAR ACUM! Simona Halep, primul antrenament in echipamentul NOULUI SPONSOR (FOTO)

Adevarul a iesit la iveala! Simona Halep a efectuat joi primul antrenament in echipamentul noului sponsor. Finalista de la Australian Open a ajuns la un acord cu Nike, chiar daca anuntul oficial va veni peste.

ADEVARUL a iesit la iveala! Simona Halep, primul antrenament in... Toti au ramas MASCA!

Adevarul a iesit la iveala! Simona Halep a efectuat joi primul antrenament in echipamentul noului sponsor. Finalista de la Australian Open a ajuns la un acord cu Nike, chiar daca anuntul oficial va veni peste.

FOTO Simona Halep a risipit in mare parte misterul: Va semna cu Nike

Simona Halep s-a antrenat in cursul zilei de vineri in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca intr-un echipament Nike, risipind astfel mare parte din misterul in legatura cu sponsor tehnic care o va reprezenta. Pe imaginile Telekom Sport s-a putut vedea foarte clar faptul ca numarul doi WTA deja este imbracata de producatorul american.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )