Libnet.ro
UNICEF

12 Mai.

Simona Halep a dezvaluit ce superstitii are inainte de fiecare meci: Nu se atinge nimeni de...

B1 B1,
Simona Halep a dezvaluit ce superstitii are inainte de fiecare meci: Nu se atinge nimeni de...

Simona Halep a dezvaluit, intr-un interviu, care sunt superstitiile sale inaintea fiecarui meci. Tenismena, numarul 2 mondial, a precizat ca este foarte tipicara si ca doar antrenorul are voie sa se atinga de. continuă pe B1

Simona Halep nu ar mai reveni pe teren daca ar deveni mama. Vrea sa joace pana la 30 de ani

Simona Halep a dezvaluit ca isi propune sa mai joace tenis cel putin pana la 30 de ani, dar a preciz.

Darren Cahill comenteaza o imagine cu Simona Halep imbracata cu Nike

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill a postat un mesaj pe Twitter, in care comenteaza logoul Nike de pe imbracamintea purtata de jucatoarea romana, la Cluj-Napoca. S-a intamplat ceva nou in lumea ta, despre care ai vrea sa ne vorbesti, Simo?, a scris Cahill, care a tras cu ochiul la logoul purtat de Simona Halep.

Sorana Cirstea, inaintea duelului din FedCup: Romania nu sta in Simona Halep. Cred ca ar trebui sa putem sa castigam cu echipa pe care o avem

Aflata pe locul 38 in ierarhia mondiala, Sorana Cirstea este convinsa ca echipa de FedCup a Romaniei se poate descurca si fara Simona Halep in partida cu Canada, din primul tur al Grupei Mondiale II 10-11 februarie). Romania nu sta in Simona, avem destule jucatoare si cred ca ar trebui sa putem sa castigam cu echipa pe care o avem, a spus Sorana.

Simona Halep a recunoscut! Care sunt cele trei decizii care i-au schimbat viata: A fost poate cel mai mai important lucru pe care l-am facut ca sa pot sa ajung atat de sus

Simona Halep a vorbit despre cele trei decizii importante pe care le-a luat de-a lungul vietii si care i-au schimbat viata radical. intr-un interviu acordat Andreei Esca, Simona Halep a recunoscut ca.

OFICIAL - Simona Halep nu va juca impotriva Canadei: Refacerea nu e completa, e important sa fie numai jucatoare sanatoase

De acum, totul e oficial - Simona Halep nu va juca impotriva Canadei, in FedCup 10 si 11 februarie). Locul 2 WTA a lamurit, marti, situatia pe contul personal de Facebook. Refacerea nu este completa, echipa e pe primul loc si e mult mai important sa fie patru jucatoare sanatoase gata pentru meciuri, a precizat Halep.

Tenis, Simona Halep a inaugurat colaborarea cu noul sponsor, jucand in echipamentul Nike

Prezenta la Cluj pentru a-si incuraja colegele din echipa de Fed Cup, Simona Halep a pasit in Sala P.

TOTUL E CLAR ACUM! Simona Halep, primul antrenament in echipamentul NOULUI SPONSOR (FOTO)

Adevarul a iesit la iveala! Simona Halep a efectuat joi primul antrenament in echipamentul noului sponsor. Finalista de la Australian Open a ajuns la un acord cu Nike, chiar daca anuntul oficial va veni peste.

ADEVARUL a iesit la iveala! Simona Halep, primul antrenament in... Toti au ramas MASCA!

Adevarul a iesit la iveala! Simona Halep a efectuat joi primul antrenament in echipamentul noului sponsor. Finalista de la Australian Open a ajuns la un acord cu Nike, chiar daca anuntul oficial va veni peste.

FOTO Simona Halep a risipit misterul: Va semna cu Nike

Simona Halep s-a antrenat in cursul zilei de vineri in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca intr-un echipament Nike, risipind astfel misterul in legatura cu sponsor tehnic care o va reprezenta. Pe imaginile Telekom Sport s-a putut vedea foarte clar faptul ca numarul doi WTA deja este imbracata de producatorul american.

FOTO Simona Halep a risipit in mare parte misterul: Va semna cu Nike

Simona Halep s-a antrenat in cursul zilei de vineri in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca intr-un echipament Nike, risipind astfel mare parte din misterul in legatura cu sponsor tehnic care o va reprezenta. Pe imaginile Telekom Sport s-a putut vedea foarte clar faptul ca numarul doi WTA deja este imbracata de producatorul american.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )