Libnet.ro
UNICEF

09:30

Michael Bolton concerteaza la Sala Palatului din Capitala

România Liberă România Liberă,
Michael Bolton concerteaza la Sala Palatului din Capitala

Michael Bolton concerteaza luni, la Sala Palatului din Bucuresti, in cadrul unui show de promovare a. continuă pe România Liberă

Michael Bolton, mesaj pentru Adelina Pestritu si Virgil Steblea, in ziua nuntii lor: noi imagini si detalii de la eveniment

Fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestritu 32 de ani) si afaceristul Virgil Steblea au primit, cu ocazia casatoriei lor, un mesaj video de la cantaretul american Michael Bolton 66 de ani).

Doua tramvaie s-au ciocnit intr-o intersectie din Capitala. O persoana de 60 de ani a fost ranita

Accident intr-o intersectie din Capitala! Doua tramvaie s-au ciocnit in zona bulevardului Iuliu Maniu. Din pacate, o persoana a fost ranita. Cum s-a petrecut totul? Accident in Caoitala! Doua tramvaie s-au ciocnit intr-o intersectie Doua tramvaie s-au ciocnit, in cursul zilei de duminica, in zona bulevardului Iuliu Maniu. Vatmanii au fost testati de oamenii legii .

Accident violent, cu patru raniti, pe o strada din Capitala

Doua masini care circulau din sens opus pe o strada din Bucuresti, s-au izbit sambata seara, frontal dupa ce un tanar a virat la stanga fara sa se asigure. Potrivit martorilor, acesta circula cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )