Libnet.ro
UNICEF

17:15

Michael Schumacher va fi operat din nou. Medicii vor incerca sa ii regenereze sistemul nervos

Antena3 Antena3,
Michael Schumacher va fi operat din nou. Medicii vor incerca sa ii regenereze sistemul nervos

Fostul pilot de Formula 1, germanul Michael Schumacher,va suferi o noua interventie chirurgicala pentru tratamentul cu celule stem. continuă pe Antena3

Michael Schumacher va fi operat din nou. Medicii vor incerca sa ii regenereze sistemul nervos

Fostul pilot de Formula 1, germanul Michael Schumacher,va suferi o noua interventie chirurgicala pentru tratamentul cu celule stem.

Michael Schumacher va fi operat din nou. Medicii sunt rezervati

Septuplul campion mondial de Formula 1 va ajunge din nou pe masa de operatie in cadrul procesului de recuperare dupa accidentul suferit la schi.

Contro Copertina: Michael Schumacher va fi operat din nou

Fostul pilot Michael Schumacher, care a suferit un accident grav la schi in 2013, ar urma sa fie supus unei noi interventii chirurgicale, sustine Contro Copertina, potrivit Le Figaro.

Ce se intampla acum cu Michael Schumacher. Medicul lui a facut anuntul asteptat de toata lumea

Renumitul pilot de Formula 1 Michael Schumacher nu si-a revenit nici acum dupa accidentul teribil suferit la schi, in anul 2013. Familia sa cauta inca solutii la cei mai experimentati medici de pe mapamond. Care este starea lui Michael Schumacher. Doctorul lui a facut anuntul asteptat de toti fanii Familia si apropiatii pilotului de Formula .

Ultimele detalii despre Michael Schumacher - La ce operatie va fi supus

Fostul pilot de Formula 1, germanul Michael Schumacher, de sapte ori campion mondial, va suferi o noua interventie chirurgicala pentru tratamentul cu celule stem, la sase ani si jumatate de la gravul accident de schi, potrivit presei italiene, noteaza EFE.

Actorii Maia Morgenstern si Claudiu Istodor, fostul sau sot, din nou impreuna: E ceva palpitant in situatia asta, nu?

Unii dintre cei mai iubiti actori ai Romaniei, Maia Morgenstern si Claudiu Istodorau fost readusi din nou impreunadatorita serialului Sacrificiul difuzat de Antena 1. Maia Morgenstern si.

Teodor Melescanu schimba din nou tabara si se inscrie in partidul lui Dan Voiculescu

Senatorul Teodor Melescanu, fost ministru de Externe, schimba din nou partidul si se inscrie in Partidul Puterii Umaniste social-liberal), fondat de Dan Voiculescu. Anuntul vine la doua luni dupa.

Institutul Cantacuzino va incepe sa produca din nou vaccinul antigripal

In Romania se va produce din nou vaccinul antigripal, incepand cu anul 2021, Institutul Nationalde Cercetare Dezvoltare Medico Militara Cantacuzino reluand productia,relateaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )