Libnet.ro
UNICEF

01:05

Michelin investeste 60 milioane euro in uzina sa de cord metalic din Zalau

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Michelin investeste 60 milioane euro in uzina sa de cord metalic din Zalau

Grupul francez Michelin a anuntat astazi ca investeste 60 de milioane de euro in uzina sa de cord metalic din Zalau, Michelin Zalau Cord, pentru a creste capacitatea de productie cu 50% pana in anul 2019, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Michelin investeste 60 mil. euro in uzina din Zalau si creeaza 140 de noi locuri de munca

Michelin investeste 60 de milioane de euro in uzina sa de cord metalic din Zalau - Michelin Zalau Cord - pentru a creste capacitatea de productie cu 50% pana in 2019.

Uzina Michelin Zalau Cord isi creste capacitatea de productie

Grupul Michelin investeste 60 de milioane de euro in uzina sa de cord metalic din Zalau - Michelin Zalau Cord - pentru a creste capacitatea de productie cu 50% pana in 2019. Datorita proiectului de investitii, vor fi create 140 de noi locuri de munca, iar productia va creste pentru a ajunge la 60. 000 de tone de cord metalic pe an, pana in 2019.

Investitie: Romania, furnizorul de cord metalic pentru anvelopele Michelin de pe trei continente

Grupul Michelin a anuntat o noua investitie, de 60 de milioane de euro, in uzina sa de cord metalic din Zalau - Michelin Zalau Cord - pentru a creste capacitatea de productie cu 50% pana in 2019. Datorita proiectului de investitii, vor fi create 140 de noi locuri de munca, iar productia va creste pentru a ajunge la 60. 000 de tone de cord metalic pe an.

Investitie de 60 milioane de euro la Michelin Cord Zalau. Compania anunta 140 de noi locuri de munca

Pana in 2019, Michelin si-a propus sa majoreze capacitatea de productie cu 50% si sa angajeze inca 140 de persoane.

Elis Pavaje investeste 10 milioane de euro intr-o noua fabrica in Neamt

Elis Pavaje Petresti, judetul Alba, a inceput constructia celei de-a treia fabrici in Secuienii Noi, judetul Neamt. Noua unitate va incepe productia in luna iulie 2017 si va avea 40 de angajati.

Draexlmaier investeste 150 milioane de euro in extinderea a doua fabrici din Romania, dar inchide cea mai veche fabrica. 800 de oameni vor fi dati afara

Draexlmaier, una dintre cele mai mari companii din industria de componente auto, isi extinde afacerile in tara noastra, urmand a investi 150 de milioane de euro in extinderea a doua fabrici. in acelasi timp, Draexlmaier inchide cea mai veche fabrica din Romania si va disponibiliza 800 de oameni de la 1 iulie.

Elena Udrea, obligata sa plateasca aproape 3 milioane euro

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca fostul ministru Elena Udrea sa plateasca aproape 3 milioane euro despagubiri in dosarul Gala Bute.

Ministerul Finantelor a vandut obligatiuni pe patru ani de 240 milioane euro

Ministerul Finantelor a plasat, ieri, obligatiuni de stat in valoare de 240 milioane euro, scadente in 26 februarie 2021, peste nivelul programat, pentru care a acceptat sa ofere bancilor un randament mediu anual de 0,42%, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Draxlmaier investeste 150 de milioane de euro in Romania, dar inchide o fabrica din Pitesti si concediaza 800 de angajati

Subsidiara din Romania a producatorul de componente auto german Draxlmaier isi consolideaza afacerea in tara noastra, investind 150 de milioane de euro in extinderea a doua unitati de productie si intentioneaza restrangerea activitatii in unitatea din Pitesti, miscare ce ar putea duce la concedierea a 800 de angajati.

Afacerile din Romania ale Paravion au crescut anul trecut cu 20%, la 55 milioane euro

Paravion, una din cele mai mari agentii de turism din tara noastra, activa si pe piata din Turcia cu portalul de turism Bavul. com, a raportat afaceri totale de aproximativ 78 milioane de euro anul trecut. Operatiunile din tara noastra au crescut cu 20% fata de anul precedent, ajungand la circa 55 milioane de euro, iar cele din Turcia s-au ridicat la 23 milioane de euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )