Libnet.ro
UNICEF

20:45

Michelin reia progresiv productia la fabrica de anvelope din Zalau

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Michelin reia progresiv productia la fabrica de anvelope din Zalau

Producatorul Michelin reia progresiv productia de anvelope la fabrica din Zalau, dupa ce aceeasi masura fusese luata, incepand cu 8 aprilie, la fabrica de cord din localitate. continuă pe Ziarul Bursa

Michelin Romania a reluat productia si la uzina de anvelope din Zalau

Francezii de la Michelin au anuntat ca au reluat productia la a doua lor uzina din Romania, cea care produce anvelope la Zalau, in timp ce uzina din judetul Prahova ramane inchisa. Compania a oprit productia in toate cele trei fabrici din Romania la finalul lunii martie, iar pe 8 aprilie a reluat productia la fabrica din cord metalic unde oprise productia pe 28 martie.

Michelin Romania a reluat productia de anvelope la Zalau

Michelin Romania a reluat progresiv productia, pe 21 aprilie, in fabrica de la Zalau Anvelope, oprita pe 31 martie pentru a lua masuri sanitare impotriva epidemiei Covid-19.

Un tanar de 29 de ani din Zalau, retinut pentru doua postari pe Facebook

Un tanar de 29 de ani din Zalau a fost retinut de politisti pentru doua postari pe Facebook.

Dacia reia marti productia la Mioveni. Va porni cu efective reduse, iar pe 4 mai va reincepe si fabricatia de vehicule

Dacia reia, progresiv, productia la Mioveni. Marti reporneste uzina Mecanica si de Sasiuri si un departament de la cea de Vehicule, iar pe 4 mai va reincepe productia propriu-zisa de masini. Compania nu a dat cifre, dar productia va fi departe de nivelul maxim si se va respecta distantarea sociala. Compania produce in mod normal peste 25. 000 de masini pe luna, dintre care peste doua treimi sunt Duster. Productia va fi cu peste 40. 000 de masini sub cea dintr-un an normal, insa si cererea este foarte slaba, din moment ce aproape toata Europa este in carantina.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )