Libnet.ro
UNICEF

17:15

Micii investitori au subscris aproape 40% din transa mica a ofertei Romgaz

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Micii investitori au subscris aproape 40% din transa mica a ofertei Romgaz

Bursa de la Bucuresti a urmat linia burselor vest-europene si a scazut cu 0,2%, intr-o piata cu rulaje reduse pe majoritatea actiunilor, un deal cu 28,7% din titlurile Biofarm acoperind 87% din lichiditate. In acelasi timp, subscrierile investitorilor. continuă pe Wall-Street Ro

Oferta Romgaz in prima zi: 14% din transa de retail a fost subscrisa

Micii investitori au subscris circa 14% din actiunile Romgaz SNG) care le-au fost oferite in cadrul ofertei publice pe care producatorul de gaze naturale a inceput-o marti pe Bursa de la Bucuresti.

Anghel, BVB: In prima zi de oferta publica pentru Romgaz 16% din transa aferenta retailului a fost subscrisa

In prima zi de oferta publica pentru Romgaz 16% din transa aferenta retailului a fost subscrisa, iar cel mai probabil pana la final se va ajunge la o suprasubscriere, a declarat marti pentru Agerpres, Lucian Anghel, presedintele Bursei de Valori Bucuresti si CEO al BCR Pensii, citat de media locala. Investitorii de retail au depus ordine pentru a cumpara 1,4 milioane de actiuni. Este o oportunitate unica pentru populatie pentru ca se acorda un discount de 5% fata de pretul pentru investitorii institutionali, a explicat Lucian Anghel.

Micii investitori isi vand din portofolii pentru a subscrie la oferta Romgaz

Bursa a scazut cu 0,68% in sedinta bursiera de azi, intr-o piata unde unii mici investitori au continuat sa vanda actiuni din portofoliu pentru a face rost de lichiditati cu care sa subscrie la oferta Romgaz, care va incepe marti.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2243 seconds )