Libnet.ro
UNICEF

09:15

Mickey Mouse, cel mai celebru soricel din istorie, implineste 85 de ani

Antena3 Antena3,
Mickey Mouse, cel mai celebru soricel din istorie, implineste 85 de ani

Mickey Mouse, soricelul desenat de Walt Disney in 1928, care a devenit mascota a companiei Disney, implineste, pe 18 noiembrie, 85 de ani de la prima lui aparitie intr-un film de animatie, intitulat Steamboat. continuă pe Antena3

Mickey Mouse, cel mai celebru soricel din istorie, implineste 85 de ani

Mickey Mouse, soricelul desenat de Walt Disney in 1928, care a devenit mascota a companiei Disney, implineste, pe 18 noiembrie, 85 de ani de la prima lui aparitie intr-un film de animatie, intitulat Steamboat.

VIDEO Mickey Mouse, cel mai celebru soricel din istorie, a implinit 85 de ani

Mickey Mouse, soricelul desenat de Walt Disney in 1928, care a devenit mascota a companiei Disney, implineste, pe 18 noiembrie, 85 de ani de la prima lui aparitie intr-un film de animatie, intitulat Steamboat Willie.

Mickey Mouse a implinit 85 de ani.

Mickey Mouse, soricelul desenat de Walt Disney in 1928, implineste, luni, 85 de ani de la prima lui aparitie intr-un film de animatie, transmite Mediafax. Mickey Mouse, cel mai celebru soricel din istorie, a fost desenat de Walt Disney in tren, in timpul unei calatorii de la New York spre Los Angeles. Prima versiune a personajului nu purta inca manusi albe si va primi numele Mickey la sfatul sotiei lui Walt Disney, careia i se pare mai potrivit decat Mortimer, asa cum voia sa il boteze Disney, .

Cererea mondiala de aur, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Cererea mondiala de aur a scazut, in perioada iulie-septembrie 2013, atingand cel mai redus nivel din ultimii patru ani, in conditiile in care investitorii au renuntat la plasamentele refugiu in metalul pretios, iar bancile centrale si-au incetinit ritmul achizitiilor de profil, potrivit Consiliului Mondial al Aurului WGC).

Cel mai periculos criminal din Calarasi, extradat din Italia. Povestea lui Banana, ucigasul fara motiv

Unul dintre cei mai periculosi criminali din Calarasi, poreclit Banana, a fost prins in Italia, dupa mai bine de sase ani de cautari. Marian Simion, de 34 de ani, este condamnat la 25 de ani inchisoare pentru infractiunea de omor. in prezent se afla in arestul Politiei Capitalei. Anchetatorii spun ca acesta a ucis un barbat fara sa aiba un motiv anume.

Islanda in fata primului turneu final din istorie

Pentru micuta natiune din Atlantic de doar 320. 000 de locuitorieste de departe cea mai mare performanta din istorie. La 180 de minute de calificarea in premiera la un turneu final, Islanda viseaza cu ochii deschisi la o surpriza.

Radu Banciu: il sarbatorim pe Mickey Mouse, ilustrat cu mare abnegatie de Ponta in fiecare zi

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit, luni seara, in cadrul emisunii Lumea luiBanciu, de pe B1 TV, despre aniversarea a 85 de ani de la nasterea personajului de desene animate Mickey Mouse. Mickey Mouse.

Maserati a lansat in Romania cel mai ieftin model si primul diesel din istorie

Marca italiana de lux Maserati a lansat in noiembrie pe piata romaneasca modelul Ghibli, un sedan sport cu 4 usi, de mici dimensiuni, cel mai accesibil din gama, avand un pret de pornire de 68. 000 euro cu TVA.

Ponta vrea sa faca istorie cu bugetul sau

In 2013, tara noastra va avea cel mai mare PIB din istorie va fi depasit PIB-ul din 2008). Pietele au incredere in politica economica a Guvernului: ne imprumutam la cele mai mici dobanzi din istorie. Salariul minim la maxim istoric.

Actiunile europene, la cel mai ridicat nivel dupa anul 2008

Actiunile marilor companii europene au incheiat prima sedinta de tranzactionare a saptamanii la cel mai ridicat nivel dupa anul 2008, in urma informatiilor referitoare la cresterea peste asteptari a excedentului commercial din zona euro, in luna septembrie, care au atenuat temerile privind impactul cotatiei ridicate a euro, potrivit surselor de presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )