Libnet.ro
UNICEF

23:30

Un microbuz a fost implicat intr-un accident grav in judetul Hunedoara: mai multe victime

Antena3 Antena3,
Un microbuz a fost implicat intr-un accident grav in judetul Hunedoara: mai multe victime

Trei persoane au fost ranite luni dupa-amiaza, intr-un accident de circulatie care a avut loc pe DN 66, in zona Pestera Bolii, la intrare in Petrosani, in urma unei tamponari dintre un. continuă pe Antena3

Accident grav in judetul Mehedinti: cel putin doi raniti, drum national blocat

Un accident de circulatie grav a avut loc sambata dimineata, in judetul Mehedinti. in prezent circulatia este blocata pe DN 56 A, intre localitatile Rogova si Vanju Mare.

Accident grav in judetul Valcea. Trei persoane au fost ranite

Un grav accident s-a produs, luni dimineata, pe DN64, in localitatea valceana Raureni. Trei persoane au fost ranite intr-un carambol in care au fost implicate patru masini. Stire.

Accident grav in judetul Arges soldat cu patru raniti si un mort. Soferul vinovat a fugit de la fata locului

Este alerta in judetul Arges. Polistii sunt in cautatea unui sofer care a fugit dupa ce a produs un grav accident de circulatie. Acesta a intrat in plin intr-o masina parcata regulame.

UPDATE Accident rutier grav in judetul Mehedinti: doi oameni au murit

Un accident de circulatie grav a avut loc sambata dimineata, in judetul Mehedinti, pe DN 56 A, intre localitatile Rogova si Vanju Mare. Doua persoane si-au pierdut viata.

ACCIDENT GRAV in Mehedinti. DOI MORTI. Trafic rutier blocat (FOTO)

Tragic accident in judetul Mehedinti. Doua persoane, un barbat si o femeie, au murit, sambata, dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit de un TIR. Circulatia este blocata pe DN56A, i.

A fost redeschisa circulatia pe podul Soimus, din judetul Hunedoara

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anuntat astazi redeschiderea circulatiei rutiere pentru toate categoriile de autovehicule pe podul de la Soimus, din judetul Hunedoara, potrivit unui comunicat de presa.

ACCIDENT GRAV in SIBIU pe DN1! Trafic BLOCAT. O femeie a murit dupa ce a fost lovita de un TIR (FOTO)

Un grav accident a avut loc duminica dimineata, pe DN 1, in judetul Sibiu, in care au fost implicate un autoturism si un TIR, iar o femeie a fost grav ranita. Accidentul a avut loc la kilometrul.

Accident grav de circulatie in judetul Timis: doi adulti si un copil au decedat

Un copil si doi adulti au decedat in urma unui tragic accident care a avut loc, sambata dupa amiaza, pe DE 70, in Timis. Masina in care se aflau cei trei s-a lovit frontal cu un TIR, dupa ce a.

Accident grav de circulatie in judetul Timis: doi adulti si un copil si-au pierdut viata

Trei oameni - doi soti si copilul acestora - si-au pierdut viata, sambata, in urma unui accident rutier produs pe DN 59, in localitatea Stamora Germana din judetul Timis, in apropierea frontierei cu Serbia.

FOTO Accident grav de circulatie in judetul Timis: doi adulti si un copil de patru ani si-au pierdut viata

Trei oameni - doi soti si copilul acestora, in varsta de patru ani - si-au pierdut viata, sambata, in urma unui accident rutier produs pe DN 59, in localitatea Stamora Germana din judetul Timis, in apropierea frontierei cu Serbia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3203 seconds )