Libnet.ro
UNICEF

23:15

Microintreprinderile inregistreaza cele mai multe restante la plata

Hotnews Hotnews,
 Microintreprinderile inregistreaza cele mai multe restante la plata

Microintreprinderile reprezinta categoria de companii care inregistreaza cele mai multe restante la plata, insumand 43% din total, in timp ce companile mari si cele mici au fiecare un procent de 20% din total, potrivit unei companii de consultanta. continuă pe Hotnews

Adevarul despre pastele italiene. Ce mancam de fapt de cele mai multe ori

Italia, cel mai mare consumator mondial de paste, nu poate renunta la graul din America de Nord care este utilizat pentru a produce spaghetti si macaroni, dupa ce vremea nefavorabila si insamantarile mici au.

STUDIU KEYSFIN: Platile restante ale companiilor nefinanciare au ajuns la 86 miliarde de lei

Microintreprinderile reprezinta categoria de companii care inregistreaza cele mai multe restante la plata, insumand 43% din total, in timp ce companiile mari si cele mici au fiecare un procent de 20% din total, potrivit unui studiu referitor la conditiile de business din Romania.

Metodele si motivele de sinucidere in Bucurestiul de acum un secol. Cele mai multe cazuri proveneau din randul populatiei maghiare

Sinuciderile au fost strans legate de capacitatea de adaptare a omului la transformarea modului de viata. O schimbare de acest fel s-a produs in Bucuresti in secolul al XIX-lea.

Cum se fac afaceri in Romania si de ce merg mai rau decat inainte de criza din 2009

Microintreprinderile reprezinta categoria de companii care inregistreaza cele mai multe restante la plata, insumand 43% din total, in timp ce companile mari si cele mici au fiecare un procent de 20% din total, potrivit studiului anual KeysFin Conditiile de business din Romania.

Nor enorm pe cerul Capitalei. Morning glory este considerat drept unul dintre cele mai rare fenomene meteo din lume (VIDEO)

Fenomen rar, dar si inspaimantator in Capitala. Pe cer a aparut brusc un nor de dimensiuni impresionante pe care oamenii l-au confundat, initial, cu un val urias. Norul a acoperit treptat mai multe zone din.

Seceta in judetul Neamt! Mii de locuitori au fost lasati fara apa in mai multe orase si comune mari

Mai multe comune din judetul Neamt se confrunta cu o seceta severa din cauza lipsei precipitatiilor care a facut ca nivelul hidrostatic din puturi sa scada. Doua orase si cateva mari comune din Neamt sunt.

Cu cine se iubeste Brad Pitt, dupa despartirea de Angelina Jolie. Paparazzii i-au surprins de mai multe ori impreuna

Brad Pitt se afla in plin proces de divort cu Angelina Jolie si pare ca a trecut fara prea mari probleme peste despartirea de frumoasa diva. Starul american este banuit ca are o relatie cu actrita Alia Shawkat. in ultima vreme, cei doi au fost surprinsi de mai multe ori impreuna la diferite evenimente. Brad .

VREMEA. Ninge in mai multe zone din tara. ANM avertizeaza: Strat consistent de zapada si viscol in zona montana!

Ninge in mai multe regiuni din tara, a anuntatAlina Serban, meteorologul Administratiei Nationale de Meteorologie, care aduce noi vesti despre cum va fi vremea in perioada.

VREMEA. Ninge si viscoleste in mai multe zone din tara. Meteorologii avertizeaza ca vremea se schimba dramatic in urmatoarele ore!

Ninge in mai multe regiuni din tara, a anuntatAlina Serban, meteorologul Administratiei Nationale de Meteorologie, care aduce noi vesti despre cum va fi vremea in perioada.

Complicele lui Gheorghe Dinca face dezvaluiri naucitoare. Au fost mai multe fete violate. Ce spune despre Luiza

Stefan Risipiceanu le-a oferit anchetatorilor noi detalii, in cazul care a zdruncinat Romania din temelii, odata cu disparitia adolescentelor Luiza Melencu si a Alexandrei Macesanu. Vecinul care l-a ajutat pe criminalul din Caracal a fost arestat, cu cateva zile in urma, odata ce a debutat un nou scandal, in cadrul anchetei prin care procurorii incearca .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )