Libnet.ro
UNICEF

19:45

Complicele lui Gheorghe Dinca face dezvaluiri naucitoare. Au fost mai multe fete violate. Ce spune despre Luiza

Playtech Playtech,
Complicele lui Gheorghe Dinca face dezvaluiri naucitoare. Au fost mai multe fete violate. Ce spune despre Luiza

Stefan Risipiceanu le-a oferit anchetatorilor noi detalii, in cazul care a zdruncinat Romania din temelii, odata cu disparitia adolescentelor Luiza Melencu si a Alexandrei Macesanu. Vecinul care l-a ajutat pe criminalul din Caracal a fost arestat, cu cateva zile in urma, odata ce a debutat un nou scandal, in cadrul anchetei prin care procurorii incearca . continuă pe Playtech

Complicele lui Gheorghe Dinca, Stefan Risipiceanu, a fost arestat preventiv

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, joi, arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Stefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dinca, suspectat ca a agresat-o sexual pe Luiza Melencu. Decizia poate.

Ce le-a marturisit judecatorilor complicele lui Gheorghe Dinca

Stefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dinca despre care DIICOT sustine ca a violat-o pe Luiza Melencu in luna aprilie la momentul rapirii,a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce Tribunalul.

Complicele lui Gheorghe Dinca a povestit ce i-a facut Luizei Melencu. Declaratia care i-a ingrozit pe anchetatori

Au iesit la iveala detalii cu adevarat macabre, in cadrul anchetei din cazul care a ingrozit Romania. S-a aflat ce i-a facut Gheorghe Dinca uneia dintre adolescentele rapite, dupa ce a sechestrat-o in masina sa si a dus-o la casa ororilor, de pe strada Craiovei din Caracal. Procurorii l-au audiat de cateva ori pe barbatul .

Detalii cutremuratoare din cazul Caracal. Complicele lui Gheorghe Dinca a recunoscut violul din curtea acestuia

Complicele lui Gheorge Dinca a facut declaratii naucitoare in fata instantei. Am violat eu altele, dar pe asta nu, ar fi spus acesta fara nicio remuscare, referindu-se la Luiza.

Ce le-a marturisit judecatorilor complicele lui Gheorghe Dinca: in casa lui...

Stefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincpdespre care DIICOT sustine ca a violat-o pe Luiza Melencu in luna aprilie la momentul rapirii,a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce.

Ce au descoperit procurorii despre complicele lui Gheorghe Dinca. Probele din camera ororilor sunt incontestabile

Stefan Risipiceanu a fost retinut dupa exact 5 luni de la izbucnirea scandalului Caracal. in toata aceasta perioada, insa, procurorii sustin ca l-au monitorizat permanent pe vecinul lui Dinca.

Gheorghe Dinca si-a scris memoriile in inchisoare: detalii cumplite despre cazul Caracal

Jurnalista Adina Anghelescu a prezentat in exclusivitate la Antena 3 informatii noi in legatura cu cazul Caracal si Stefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dinca care a fost arestat preventiv dupa ce.

Probele din casa lui Gheorghe Dinca prin care este acuzat complicele sau. Ce au facut procurorii 5 luni

Probele din casa lui Gheorghe Dinca prin care este acuzat complicele sau, Stefan Risipiceanu. Ce au facut procurorii 5 luni? Probele din casa lui Gheorghe Dinca prin care este acuzat complicele sau Stefan Risipiceanu sau Fane, cum este cunoscut de oamenii care locuiesc pe strada Craiovei din Caracal, a intrat in atentia procurorilor inca de .

Gheorghe Dinca rastoarna ancheta Caracal. Cum a murit de fapt Alexandra si ce a facut cu Luiza

Cazul Caracal continua sa le dea mari batai de cap anchetatorilor. Dupa ce DIICOT a facut noi precizari cu privire la Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, tinerele din judetul Olt care ar fi fost rapite si ucise de Gheorghe Dinca, suspectul a recunoscut ca el este criminalul. Gheorghe Dinca a recunoscut ca le-a ucis pe .

Gestul infiorator facut de monstrul din Caracal! Ce a scris Gheorghe Dinca intr-un jurnal, despre violul Luizei Melencu

Jurnalista Adina Anghelescu a declarat ca anchetatorii au primit memoriile lui Gheorghe Dinca. Ce a scris principalul suspect in cazul Caracal intr-un jurnal, despre violul Luizei Melencu? Ce a scris Gheorghe Dinca intr-un jurnal, despre violul Luizei Melencu Stefan Risipiceanu a fost audiat, de mai multe ori, de la inceputul anchetei, de catre procurori. Pe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )