Libnet.ro
UNICEF

05:45

Microsoft anunta noul Windows 10 si prin acesta va imbunatati Android si iOS

Adevărul Adevărul,
Microsoft anunta noul Windows 10 si prin acesta va imbunatati Android si iOS

Windows 10 Fall Creators Update e numele cam lung si deloc intuitiv al noii versiuni, dar promisiunile Microsoft sunt mai importante decat denumirea. continuă pe Adevărul

Microsoft Build 2017: Gigantul american se lauda cu Windows 10 si are de ce

In acest zile, se desfasoara in SUA conferinta Microsoft Build 2017 si, printre altele, compania americana s-a laudat in acel context cu Windows 10. Pe 15 iulie 2015, Microsoft a lansat Windows 10. Acesta a fost si continua sa fie un sistem de operare menit sa spele pacatele pentru Windows 8 si Windows 8. Schimbarile [].

Microsoft a dat detalii despre urmatorul update major pentru Windows 10 si despre planurile in legatura cu realitatea virtuala

La conferinta anuala Build 2017 desfasurata la Seattle, Microsoft a dezvaluit primele detalii in legatura cu urmatoarea actualizare majora pentru Windows, denumita Windows 10 Fall Creators Update, disponibila la finele acestui an. Compania a anuntat si planuri in asa-numitul domeniu Mixed Reality care reprezinta o combinatie intre realitatea virtuala si cea augmentata VR si AR).

Windows 10 Fall Creators Update este urmatoarea actualizare majora de la Microsoft

Cum ne-am asteptat, in cadrul conferintei Microsoft Build 2017, a fost anuntat Windows 10 Fall Creators Update urmatoarea versiune majora de Windows. Se fac imediat doi ani de la lansarea oficiala a Windows 10, iar Microsoft se pare ca vrea sa-si continue politica de a oferiactualizari importante pentru noul SO de doua ori pe [].

Microsoft imprumuta o pagina din manualul Apple si o imbunatateste: Windows 10 Timeline

Windows 10 Timeline este o noua functie ce va fi introdusa in Windows si care iti permite sa navighezi mai usor prin istoricul activitatilor tale pe PC. in cadrul conferintei Microsoft Build 2017, cei de la Microsoft au detaliat o mare parte din noutatile pe care ar trebui sa le vedem in versiunile viitoare de [].

in viitorul Windows 10, s-ar putea sa nu mai poti scapa de OneDrive

OneDrive este serviciul de stocare in cloud al celor de la Microsoft, iar in curand, va juca un rol si mai important in Windows 10. Este foarte probabil sa tefi lovit in ultimii ani de Microsoft OneDrive. Serviciul gigantului din Redmond a ajuns sa se reflecte intr-o aplicatie pe care o avem preinstalata pe sistem [].

Cum primesti nota la PC pe Windows 10 si afli cat de bun iti este sistemul

Cand s-a facut trecerea de la Windows XP la Windows Vista, s-a introdus Windows Experience Index, un mod facil prin care primeai o nota la PC. intre timp, a disparut. Ideea de nota la PC este un concept foarte vechi ce a aparut inca de la primele versiuni de Windows si primele computere. Exista o [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )