Libnet.ro
UNICEF

13:45

Microsoft, criticat vehement dupa ce motorul lui de cautare a inceput sa traduca ISIS drept Arabia Saudita

Adevărul Adevărul,
Microsoft, criticat vehement dupa ce motorul lui de cautare a inceput sa traduca ISIS drept Arabia Saudita

Utilizatorii de retele sociale din Arabia Saudita si-au exprimat frustrarea impotriva gigantului tehnologic Microsoft si a motorului de cautare al companiei, Bing, dupa ce s-a descoperit ca modulul de traducere al acestuia din urma traduce acronimul DAESH folosit pentru a denumi reteaua terorista Stat Islamic drept Arabia Saudita, relateaza The Sun si Middle East Eye. continuă pe Adevărul

Microsoft, criticata vehement dupa ce motorul ei de cautare a inceput sa traduca ISIS drept Arabia Saudita

Utilizatorii de retele sociale din Arabia Saudita si-au exprimat frustrarea impotriva gigantului tehnologic Microsoft si a motorului de cautare al companiei, Bing, dupa ce s-a descoperit ca modulul de traducere al acestuia din urma traduce acronimul DAESH folosit pentru a denumi reteaua terorista Stat Islamic drept Arabia Saudita, relateaza The Sun si Middle East Eye.

Gafa Microsoft: Motorul de cautare Bing a tradus ISIS drept Arabia Saudita. Incidentul a starnit furia conducerii de la Riad (VIDEO)

Furie si revolta la Riad dupa ce Bing, motorul de cautare al Microsoft, a tradus Daesh - acronimul arab pentru Statul Islamic - drept Arabia Saudita. Multi au facut apel la boicotarea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )