Libnet.ro
UNICEF

15:00

Microsoft a dat in judecata vamile din SUA pentru ca nu au blocat importul de telefoane Motorola

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Microsoft a dat in judecata vamile din SUA pentru ca nu au blocat importul de telefoane Motorola

Microsoft a actionat in justitie autoritatile vamale din SUA, acuzandu-le ca au refuzat sa aplice o decizie a Comisiei de arbitraj comercial de la Washington privind blocarea importului unor smartphone-uri Motorola Mobility, divizie a Google, transmite. continuă pe Wall-Street Ro

Microsoft a dat in judecata autoritatile vamale din SUA deoarece nu au blocat importul unor telefoane Motorola

Microsoft a dat in judecata autoritatile vamale din Statele Unite ale Americii, acuzandu-le ca au refuzat sa aplice o hotarare a Comisiei de arbitraj comercial de la Washington privind blocarea importului unor unor smartphone-uri Motorola Mobility, divizie a Google, informeaza Bloomberg.

Microsoft da in judecata autoritatile vamale din SUA. Vezi de ce

Microsoft a actionat in justitie autoritatile vamale din SUA, acuzandu-le ca au refuzat sa aplice o decizie a Comisiei de arbitraj comercial de la Washington privind blocarea importului unor smartphone-uri.

Iranul si Siria vor sa faca parte din Consiliul pentru Drepturile Omului.

Statele Unite si Israelul au criticat aspru, joi, la ONU intentia Iranului si Siriei de a face parte din Consiliul pentru Drepturile Omului, transmite Mediafax. Ambasadoarea interimara a Statelor Unite la ONU, Rosemary DiCarlo, a calificat aceste candidaturi ca fiind cu totul deplasate, din cauza incalcarii drepturilor omului in cele doua tari, in timp ce omologul sau israelian Ron Posor a vorbit despre o aberatie. Iranul si Siria figureaza printre cele sapte tari candidate la cele patru .

Maserati recheama in service 70 de masini din Romania pentru posibile probleme la suspensia spate

Maserati recheama in service, 70 de masini Quattroporte si GranTurismo din Romania, pentru posibile probleme care pot aparea la tirantii suspensiei spate in cazul in care masinile parcurg drumuri accidentate,.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )