Libnet.ro
UNICEF

14:15

Microsoft plateste 25,3 milioane dolari pentru inchiderea unei investigatii legate de mita in Ungaria si alte tari

Adevărul Adevărul,
Microsoft plateste 25,3 milioane dolari pentru inchiderea unei investigatii legate de mita in Ungaria si alte tari

Microsoft Corp a acceptat luni sa plateasca aproximativ 25,3 milioane de dolari, inclusiv o amenda penala, pentru a solutiona acuzatiile autoritatilor SUA ca ar fi facut plati neadecvate care au fost folosite pentru a mitui oficiali guvernamentali in Ungaria si in alte tari, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Microsoft plateste pentru inchiderea unei investigatii legate de mita

Microsoft Corp a acceptat, ieri, sa plateasca aproximativ 25,3 milioane de dolari, inclusiv o amenda penala, pentru a solutiona acuzatiile autoritatilor SUA ca ar fi facut plati neadecvate care au fost folosite pentru a mitui oficiali guvernamentali in Ungaria si in alte tari, transmite Reuters.

Microsoft achita 25 de milioane de dolari in ancheta privind acte de coruptie la contracte in Ungaria

Compania americana Microsoft a acceptat sa achite 25 de milioane de dolari 22,29 milioane euro) pentru solutionarea unui litigiu cu Administratia SUA privind incalcarea reglementarilor anticoruptie in vederea obtinerii unor contracte in Ungaria.

DOCUMENT Ministerul Finantelor: Romania a recuperat 60 milioane dolari, anul trecut, din Irak si Mozambic

Valoarea totala a sumelor de recuperat de Romania din tari precum Coreea de nord, Irak, Sudan, Somalia, Nigeria etc. a scazut, anul trecut. Este vorba de creantele provenite din activitatea de export, cooperare economica internationala si alte actiuni externe, derulate inainte de 31 decembrie 1989. Daca la finalul anului 2017 era vorba despre circa 775,8 milioane dolari, acum sunt 716,2 milioane dolari. Totusi, a crescut suma de recuperat din Cuba in ruble transferabile, de la 1,48 miliarde, la 1,52 miliarde.

Fondul de investitii Morphosis Capital ajunge la un buget de 50 milioane Euro pentru finantarea IMM-urilor romanesti

Fondul de private equity Morphosis Capital Fund I, fondat de 4 antreprenori romani, a atins pragul de 50 de milioane de euro la mai putin de un an de la lansarea sa pe piata. Bugetul este destinat IMM-urilor locale ce activeaza in patru sectoare.

INCEPAND DE ASTAZI, AFIR aloca 45,9 milioane euro pentru dezvoltarea fermelor mici

13,7 milioane de euro, disponibili doar pentru fermele din zona montana, conform institutiei * Adrian Chesnoiu, directorul general AFIR: Din pacate, raportat la nevoia de finantare a micilor fermieri, fondurile sunt insuficiente * Potrivit Agentiei, in aceasta noua sesiune, 3. 060 de fermieri vor beneficia de finantare prin PNDR cate 15. 000 de euro) Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) a anuntat lansarea sesiunii de primire a solicitarilor de finantare pentru dezvoltarea fermelor mici, prin submasura 6. 3 din Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020 PNDR 2020).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )