Libnet.ro
UNICEF

09:47

DOCUMENT Ministerul Finantelor: Romania a recuperat 60 milioane dolari, anul trecut, din Irak si Mozambic

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT Ministerul Finantelor: Romania a recuperat 60 milioane dolari, anul trecut, din Irak si Mozambic

Valoarea totala a sumelor de recuperat de Romania din tari precum Coreea de nord, Irak, Sudan, Somalia, Nigeria etc. a scazut, anul trecut. Este vorba de creantele provenite din activitatea de export, cooperare economica internationala si alte actiuni externe, derulate inainte de 31 decembrie 1989. Daca la finalul anului 2017 era vorba despre circa 775,8 milioane dolari, acum sunt 716,2 milioane dolari. Totusi, a crescut suma de recuperat din Cuba in ruble transferabile, de la 1,48 miliarde, la 1,52 miliarde. continuă pe Hotnews

Guvernul s-a imprumutat, din nou. Despre ce suma este vorba si ce creditari mai urmeaza

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, luni, suma de 706,5 milioane de lei de la banci, relateaza Agerpres, care citeaza datele Bancii Nationale a Romaniei BNR). Suma echivalentul apeste.

Primarii vin din nou la Ministerul Finantelor sa ceara bani

Primarii vin din nou la Ministerul Finantelor sa ceara bani. E nevoie de fonduri in plus la municipii si comune pentru ca anul acesta au fost facute mai multe schimbari care le-au golit visteriile. De.

Ministerul Finantelor contrazice datele Eurostat cu privire la valoarea deficitului bugetar

Ministerul Finantelor sustine ca deficitul bugetar a fost de numai 0,5% din PIB, in primul trimestru, nu de 4,5% conform datelor Eurostat, care are alta metodologie de calcul.

Tichetele de masa si cota fiscala de 10% in sectorul HoReCa vor fi anulate. Cum vrea Ministerul Finantelor sa aduca bani la bugetul de stat

Ministra Finantelor, Natalia Gavrilita, a anuntat o serie de masuri pe care le va intreprinde in timpul apropiat institutia pe care o conduce. Printre acestea se enumera anularea tichetelor de masa si anularea cotei de 10% la TVA pentru sectorul HoReCa, care va achita din nou 20% TVA si nu 10%, precum stabilise Guvernul Filip, in 2018.

Microsoft plateste 25,3 milioane dolari pentru inchiderea unei investigatii legate de mita in Ungaria si alte tari

Microsoft Corp a acceptat luni sa plateasca aproximativ 25,3 milioane de dolari, inclusiv o amenda penala, pentru a solutiona acuzatiile autoritatilor SUA ca ar fi facut plati neadecvate care au fost folosite pentru a mitui oficiali guvernamentali in Ungaria si in alte tari, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )