Libnet.ro
UNICEF

01:05

Micul stat San Marino, destinatia din Europa cu cea mai mare crestere a numarului de turisti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Micul stat San Marino, destinatia din Europa cu cea mai mare crestere a numarului de turisti

San Marino, unul dintre cele mai mici state independente din lume, a inregistrat cea mai mare crestere a numarului de turisti dintre toate statele europene - peste 30%. Alte destinatii cu cresteri semnificative ale numarului de vizitatori sunt Georgia,. continuă pe Wall-Street Ro

Studiu Mastercard: Bucuresti, pe primul loc in topul destinatiilor din Europa cu cel mai mare potential de dezvoltare

Bucurestiul se afla anul acesta pe primul loc in topul destinatiilor din Europa cu cel mai mare potential de dezvoltare, conform Indexului Global Mastercard de Destinatii Urbane 2018. in 2017, Capitala.

Bucuresti, primul loc in topul destinatiilor din Europa cu cel mai mare potential de dezvoltare

Bucurestiul se afla anul acesta pe primul loc in topul destinatiilor din Europa cu cel mai mare potential de dezvoltare, conform Indexului Global Mastercard de Destinatii Urbane 2018. Bucurestiul s-a aflat in top si anul trecut, atunci cand a fost.

FARA PRECEDENT! Peste un milion de avocati din Europa pun la zid Guvernul PSD pentru masurile anti-Justitie si violentele de la protestul din 10 august. Solicitari URGENTE din partea Federatiei Barourilor Europene

Guvernul Dancila este aspru criticat de Federatia Barourilor Europene FBE). Peste un milion de avocati din Europa au semnat o o rezolutie privind incalcarea statului de drept in Romania, scrie.

Romania, cel mai mare producator de nuci din Europa. Cultivatorii vor sa se organizeze intr-o asociatie pentru a investi intr-un brand de tara

Agricultura are traditie in Romania si ar putea fi motorul acestei tari, daca s-ar dori cu adevarat. Fara prea mari ajutoare, tara noastra a ajuns cel mai mare producator de nunci din Europa. Circa.

Secretarul de stat Mihai Dan Chirica din MAI, la Parchetul General n dosarul protestelor din 10 august

Mihai Dan Chirica, secretar de stat in MAI, s-a prezentat miercuri dimineata la sediul Parchetului General pentru a fi audiat in dosarul protestului din 10 august, in care acesta a fost pus sub acuzare pentru complicitate la abuz in serviciu si participatie improprie la purtare abuziva.

Minus 3,8 grade intr-un oras din Romania, cea mai scazuta temperatura a toamnei

La Miercurea Ciuc s-au inregistrat, miercuri dimineata, minus 3,8 grade Celsius, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura a unei zile de toamna de anul acesta, din zonele locuite din tara, iar meteorologii se.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )