Libnet.ro
UNICEF

14:00

Micutzu, in topul celor mai populare podcasturi din lume, pe lista cu Joe Rogan, Mike Tyson si nu numai

Playtech Playtech,
Micutzu, in topul celor mai populare podcasturi din lume, pe lista cu Joe Rogan, Mike Tyson si nu numai

Micutzu a intrat de curand in topul celor mai populare podcasturi din lume, distribuite prin intermediul YouTube. in episodul care i-a facilitat ascensiunea, l-a avut invitat pe Mihai Bendeac. La. continuă pe Playtech

Micutzu, in topul celor mai vizionati podcasteri din lume de pe YouTube

Micutzu ocupa pozitia a noua in topul celor mai vizionati podcasteri de pe Youtube in ultimele 30 de zile. Pe aceeasi lista se afla si alti artisti de renume mondial precum Joe Rogan, Mike Tyson, Deddy Corbuzier sau Tim Gabel.

Incendiile de la Cernobil transforma Kievul in cel mai poluat oras din lume

Incendiile de padure din zona de excludere a fostei centrale nucleare de la Cernobil au facut din ca.

Happy este cea mai ascultata piesa a deceniului. Cum arata topul celor mai populare 10 cantece din ultimii 10 ani (VIDEO)

Cine nu isi aminteste de piesele anilor trecuti, pe care fiecare dintre noi a dansat macar o data, sub cerul senin al verii, pe plaja? Recent a fost lansat si un top al celor mai scultate melodii din ultimul.

VIDEO Incendiul de la Cernobil: Kievul, acoperit de un nor gros de fum, devine cel mai poluat oras din lume

Capitala ucraineana era invaluita vineri intr-un fum dens, provocat in special de incendiile de padure din zona de excluziune de la Cernobil, pana la nivelul la care Kievul se plasa in cursul diminetii pe primul loc in topul celor mai poluate orase din lume, scrie AFP.

FMI acorda fonduri celor mai sarace 25 de tari pentru acoperirea datoriilor

Fondul Monetar International FMI) a anuntat, luni, plata unui ajutor de urgenta unui numar de 25 de tari dintre cele mai sarace din lume pentru a le permite o relaxare a datoriei si a face mai bine fata impactului pandemiei de COVID-19.

Cele mai scumpe masini de politie din lume

Cele mai scumpe masini de politie din lume. Pentru a controla infractionalitatea politia rutiera din intreaga lume a incercat sa se adapteze mediului de lucru. Marketing sau necesitate? Fie ca vorbim de.

Cele mai scumpe 10 case din lume pe timp de Pandemie!

Faptul ca traversam o perioada nefasta si ca stam in casa mai mult decat ne-am dori nu inseamna ca nu ne putem clati ochii cu niste locuinte de lux. Cele mai scumpe din lume la momentul actual! .

in plina criza, cel mai bogat om din lume devine si mai bogat

Cel mai bogat om din lume devine din ce in ce mai bogat, chiar si intr-o pandemie, si poate din cauza acesteia. Consumatorii blocati acasa se bazeaza mai mult ca oricand pe Amazon. Acest lucru a facut ca Jeff Bezos, proprietarul companiei, sa se imbogateasca cu 24 miliarde de dolari, scrie Bloomberg.

Acord G20 asupra unei suspendari a serviciului datoriei celor mai sarace tari de la 1 mai la sfarsitul anului

Ministrii Finantelor si guvernatorii bancilor centrale din cadrul G20 au convenit miercuri, intr-o reuniune virtuala, sa suspende serviciul datoriei celor mai sarace tari - de la 1 mai si pana la sfarsitul anului - si s-au declarat pregatiti sa ia masuri suplimentare impotriva pandemiei covid-19, relateaza News. ro.

CORONAVIRUS: G20 a decis suspendarea temporara a platii datoriilor celor mai sarace tari

Tarile din G20 au decis miercuri sa suspende temporar plata datoriilor celor mai sarace tari pentru a le ajuta sa faca fata pandemiei noului coronavirus, informeaza AFP si dpa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )