Libnet.ro
UNICEF

10:00

Micutzu, in topul celor mai vizionati podcasteri din lume de pe YouTube

Antena3 Antena3,
Micutzu, in topul celor mai vizionati podcasteri din lume de pe YouTube

Micutzu ocupa pozitia a noua in topul celor mai vizionati podcasteri de pe Youtube in ultimele 30 de zile. Pe aceeasi lista se afla si alti artisti de renume mondial precum Joe Rogan, Mike Tyson, Deddy Corbuzier sau Tim Gabel. continuă pe Antena3

Happy este cea mai ascultata piesa a deceniului. Cum arata topul celor mai populare 10 cantece din ultimii 10 ani (VIDEO)

Cine nu isi aminteste de piesele anilor trecuti, pe care fiecare dintre noi a dansat macar o data, sub cerul senin al verii, pe plaja? Recent a fost lansat si un top al celor mai scultate melodii din ultimul.

FMI acorda fonduri celor mai sarace 25 de tari pentru acoperirea datoriilor

Fondul Monetar International FMI) a anuntat, luni, plata unui ajutor de urgenta unui numar de 25 de tari dintre cele mai sarace din lume pentru a le permite o relaxare a datoriei si a face mai bine fata impactului pandemiei de COVID-19.

Cele mai scumpe masini de politie din lume

Cele mai scumpe masini de politie din lume. Pentru a controla infractionalitatea politia rutiera din intreaga lume a incercat sa se adapteze mediului de lucru. Marketing sau necesitate? Fie ca vorbim de.

Cele mai scumpe 10 case din lume pe timp de Pandemie!

Faptul ca traversam o perioada nefasta si ca stam in casa mai mult decat ne-am dori nu inseamna ca nu ne putem clati ochii cu niste locuinte de lux. Cele mai scumpe din lume la momentul actual! .

in plina criza, cel mai bogat om din lume devine si mai bogat

Cel mai bogat om din lume devine din ce in ce mai bogat, chiar si intr-o pandemie, si poate din cauza acesteia. Consumatorii blocati acasa se bazeaza mai mult ca oricand pe Amazon. Acest lucru a facut ca Jeff Bezos, proprietarul companiei, sa se imbogateasca cu 24 miliarde de dolari, scrie Bloomberg.

Acord G20 asupra unei suspendari a serviciului datoriei celor mai sarace tari de la 1 mai la sfarsitul anului

Ministrii Finantelor si guvernatorii bancilor centrale din cadrul G20 au convenit miercuri, intr-o reuniune virtuala, sa suspende serviciul datoriei celor mai sarace tari - de la 1 mai si pana la sfarsitul anului - si s-au declarat pregatiti sa ia masuri suplimentare impotriva pandemiei covid-19, relateaza News. ro.

Ei o fac fericita pe Chiara Ferragni, cel mai puternic influencer de moda din lume!

Chiara Ferragni este cel mai puternic influencer de moda din lume la momentul actual, cea care a reusit sa stranga 3 milioane de euro in doar 24 de ore pentru victimele pandemiei COVID-19. Iata insa cine sunt oamenii cei mai dragi din viata ei! .

CORONAVIRUS: G20 a decis suspendarea temporara a platii datoriilor celor mai sarace tari

Tarile din G20 au decis miercuri sa suspende temporar plata datoriilor celor mai sarace tari pentru a le ajuta sa faca fata pandemiei noului coronavirus, informeaza AFP si dpa.

Prima persoana din lume vaccinata impotriva coronavirusului a vorbit pentru prima data despre experienta sa unica

Jennifer Haller, o femeie din Seattle, SUA, este prima persoana din lume care a primit un vaccin impotriva coronavirusului. La fix o luna dupa administrarea primei doze, pacienta a vorbit despre decizia si experienta sa.

Cea mai mare universitate din tara anunta admitere online

Cea mai mare universitate din Romania - Universitatea Babes-Bolyai UBB) din Cluj-Napoca - anunta ca admiterea si examenele de finalizare a studiilor de licenta si master vor fi organizate online. Candidatii se vor putea inscrie tot online, iar documentele originale vor fi prezentate la inceperea anului universitar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )