Libnet.ro
UNICEF

08:00

Prima persoana din lume vaccinata impotriva coronavirusului a vorbit pentru prima data despre experienta sa unica

Antena3 Antena3,
Prima persoana din lume vaccinata impotriva coronavirusului a vorbit pentru prima data despre experienta sa unica

Jennifer Haller, o femeie din Seattle, SUA, este prima persoana din lume care a primit un vaccin impotriva coronavirusului. La fix o luna dupa administrarea primei doze, pacienta a vorbit despre decizia si experienta sa. continuă pe Antena3

Declaratie controversata a unui artist faimos: Fumatul te protejeaza impotriva coronavirusului

David Hockney, un faimos artist englez, a socat o lumea intreaga in momentul in care a sustinut faptul ca fumatul ofera imunitate impotriva coronavirusului.

Mino Raiola a fost desemnat cea mai influenta persoana din fotbalul din Olanda

Impresarul Mino Raiola a fost desemnat cea mai influenta persoana din fotbal in Olanda, conform unui sondaj organizat de publicatia Voetbal International in randul jucatorilor, antrenrilor si conducatorilor.

Cele mai scumpe masini de politie din lume

Cele mai scumpe masini de politie din lume. Pentru a controla infractionalitatea politia rutiera din intreaga lume a incercat sa se adapteze mediului de lucru. Marketing sau necesitate? Fie ca vorbim de.

Cele mai scumpe 10 case din lume pe timp de Pandemie!

Faptul ca traversam o perioada nefasta si ca stam in casa mai mult decat ne-am dori nu inseamna ca nu ne putem clati ochii cu niste locuinte de lux. Cele mai scumpe din lume la momentul actual! .

Ei o fac fericita pe Chiara Ferragni, cel mai puternic influencer de moda din lume!

Chiara Ferragni este cel mai puternic influencer de moda din lume la momentul actual, cea care a reusit sa stranga 3 milioane de euro in doar 24 de ore pentru victimele pandemiei COVID-19. Iata insa cine sunt oamenii cei mai dragi din viata ei! .

Prima tara din Europa in care scolile au inceput din nou

Danemarca este prima tara din Europa care redeschide gradinitele si scolile primare. Elevii vor mentine distanta sociala la intrarea in institutia de invatamant si in sala de curs.

S-a dat startul. Aceasta este prima tara din Europa care a redeschis scolile. Reactia furibunda a parintilor: Copiii nostri nu sunt cobai

Danemarca a relaxat incepand de ieri restrictiile de izolare, hotarand sa redeschida scolile si cresele. Aceasta decizie a fost luata ca urmare a scaderii numarului de decese si cazuri de infectare. in ciuda acestei evolutii, parintii copiilor trimisi la scoala nu privesc aceasta decizie cu bratele deschise. Reactia parintilor la decizia de a se redeschide .

Prima imagine din Dune, online: cum arata ultimul proiect al lui Denis Villeneuve, dupa Blade Runner

Amatorii SF-urilor clasice asteapta cu sufletul la gura cea mai noua ecranizare a seriei Dune, scrisa de Frank Herbert in 1965. Aceasta este regizata de Denis Villeneuve. Departe de a fi prima.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )