Libnet.ro
UNICEF

19:30

Miercuri dimineata s-a consemnat cea mai scazuta temepratura din aceasta toamna: -8 grade la Miercurea Ciuc

Hotnews Hotnews,
 Miercuri dimineata s-a consemnat cea mai scazuta temepratura din aceasta toamna: -8 grade la Miercurea Ciuc

Mercurul termometrelor a coborat, miercuri dimineata, la Miercurea Ciuc, pana la minus 8 grade Celsius, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura din tara inregistrata in aceasta toamna, in zonele locuite. continuă pe Hotnews

Cea mai mare imagine cu spatiul ocupa 200 de GB si e superba

Daca ati fost intotdeauna fascinati de spatiu, acum veti putea explora si voi stelele in detaliu folosind cea mai mare imagine spatiala. Dupa cativa ani in care au fost depasire recorduri dupa recoduri vizavi de cea mai mare imagine panoramica de pe pamant, cineva s-a gandit sa atinga aceeasi performanta cu o imagine spatiala. Ilustrata [] Cea mai mare imagine cu spatiul ocupa 200 de GB si e superba Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Samsung Galaxy View, lansata oficial: cum arata cea mai mare tableta a coreenilor

Samsung Galaxy View, cea mai nou tableta a coreenilor, ar putea fi un rival de temut pentru iPad Pro. Despre Samsung Galaxy View s-a vorbit foarte mult timp. in ultimele saptamani am avut parte de numeroase informatii in legatura cu tableta, dar si de o serie de imagini interesante. Dupa cum era de asteptat, compania [] Samsung Galaxy View, lansata oficial: cum arata cea mai mare tableta a coreenilor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai slaba productie de zahar din ultimii 40 ani duce la cresterea importurilor in UE

Uniunea Europeana se pregateste pentru cea mai slaba productie de zahar din ultimele patru decenii, ceea ce duce la cresterea preturilor si a importurilor in regiune, informeaza Bloomberg.

Cea mai mare conferinta despre sexul cu roboti a fost anulata de frica

Ideea sexului cu robotii e destul de problematica, din mai multe considerente etice si practice. Oricum, daca sperai sa afli mai multe cu ocazia conferintei anuale Love and Sex with Robots, ar trebui sa renunti la idee, pentru ca nu va mai avea loc. in cazul in care nu stii despre ce e vorba, evenimentul [] Cea mai mare conferinta despre sexul cu roboti a fost anulata de frica Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cum sa prepari cea mai buna dulceata de pepene verde: reteta-minune a Sandei Marin

Sanda Marin, pe numele sau adevarat Cecilia Maria Siminionescu, autoarea celebrei carti de bucate romanesti, ne invata cum sa pregatim cea mai buna dulceata de pepene verde.

Cea mai scazuta temperatura a toamnei s-a inregistrat in aceasta dimineata

Mercurul termometrelor a coborat, miercuri dimineata, la Miercurea Ciuc, pana la minus 8 grade Celsius, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura din tara inregistrata in aceasta toamna, in zonele.

Guvernul a aprobat proiectul privind achizitiile publice: Autoritatea contractanta va atribui contracte ofertantilor care au depus oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic

Proiectul de lege privind achizitiile publice, parte a noului pachet legislativ privind achizitiile publice, a fost aprobat in sedinta de miercuri a Guvernului. Una dintre modificari are in vedere reducerea costurilor pe termen mediu si lung prin introducerea conceptului value for money in criteriile de atribuire, avandu-se astfel in vedere costul intregului ciclu de viata al produsului, serviciului, lucrarii achizitionate, nu numai pretul cel mai scazut. De asemenea, oO autoritate contractanta va avea dreptul sa achizitioneze direct produse sau servicii in cazul in care valoarea estimata a achizitiei, fara TVA, este mai mica decat 66. 259,5 lei, respectiv lucrari, in cazul in care valoarea estimata a achizitiei, fara TVA, este mai mica decat 265. 038 lei. Proiectul va fi transmis Parlamentului.

Franta pierde titlul de tara cu cea mai mare productie de vin: Italia revine pe primul loc. Cum arata clasamentul si ce loc ocupa Romania

Franta a pierdut titlul de cel mai mare producator de vinuri la nivel global, locul sau fiind ocupat in prezent de Italia, arata o statistica a Organizatiei Internationale a Vinurilor, citata de AFP.

Nici acum: cum s-a explicat cea mai recenta infrangere a Simonei in fata Sharapovei

In mod clar, meciurile lor au o componenta mentala de netagaduit. Si aceasta componenta mentala va deveni din ce in ce mai importanta cu cat scorul intalnirilor directe se acutizeaza, cumva, in favoarea Mariei.

Cea mai eficienta activitate, confirmata stiintific, prin care ne putem mentine creierul mereu tanar

Cercetatorii spun ca au aflat o metoda simpla, accesibila oricui, prin care persoanele in varsta isi pot mentine creierul cat mai activ si gandirea corecta, care sa nu fie afectata prea mult de declinul firesc batranetii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )