Libnet.ro
UNICEF

23:15

Migrantii mexicani deportati din Statele Unite sarbatoresc Ziua Recunostintei

Hotnews Hotnews,
 Migrantii mexicani deportati din Statele Unite sarbatoresc Ziua Recunostintei

Migrantii mexicani expulzati din Statele Unite au sarbatorit joi, la Mexico City, Ziua Recunostintei, in semn de apreciere pentru fosta lor tara gazda, potrivit AFP. in jurul unui curcan mare umplut insotit de piure de cartofi, placinta cu dovleac, acestia au evocat in special figura controversata a presedintelui Donald Trump, aflat la originea deciziei de a-i trimite inapoi la Mexic. continuă pe Hotnews

Joe Biden si-a prezentat echipa diplomatica si de securitate nationala: Statele Unite sunt pregatite sa ghideze lumea

Statele Unite sunt pregatite sa ghideze lumea, a afirmat presedintele ales american Joe Biden, prezentand echipa diplomatica si de securitate nationala a viitoarei sale administratii, marti, la Wilmington, scrie AFP.

Un politist din Valcea investigheaza criminali ziua, iar noaptea traieste alta viata: Doar chinezii mai fac asta (exclusiv)

Fiecare dintre noi are un servici din care ne castigam traiul, dar unii dintre noi avem si pasiuni. La unii devin realitate, la altii raman doar o simpla dorinta. Cazul unui politist din Valcea, Nelu Diaconu, este o dorinta devenita realitate, peste noapte, si aici litarlmente este asa. Nelu Diaconu, ziua politist, noapte rocker Fiecare .

Casa Alba ia in calcul sa ridice restrictiile de calatorie impuse europenilor din cauza pandemiei

Casa Alba analizeaza o ridicare a restrictiilor de calatorie impuse de catre Statele Unite Braziliei, Marii Britanii, Irlandei si in altor 26 de state europene, declara cinci oficiali americani si reprezentanti ai unor companii aeriene pentru Reuters.

Germanii si-au pierdut increderea in democratia din Statele Unite - sondaj

Ultimele alegeri din Statele Unite i-au lasat pe germani cu ingrijorari privind starea democratiei americane, potrivit unui nou sondaj citat de Euractiv.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )