Libnet.ro
UNICEF

17:45

Mihaela Buzarnescu: 2018 a fost anul carierei mele. Vreau sa ajung n Top 10

Hotnews Hotnews,
 Mihaela Buzarnescu: 2018 a fost anul carierei mele. Vreau sa ajung n Top 10

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu considera ca 2018 a fost cel mai bun an al carierei sale, reusind un salt in clasamentul WTA de pe locul 56 pe locul 20. continuă pe Hotnews

WTA Brisbane: Mihaela Buzarnescu, duel cu Lesia Tsurenko n primul tur

Dupa o lunga perioada de inactivitate din cauza accidentarii pe care a suferit-o pe 8 august), pentru Mihaela Buzarnescu sezonul 2019 va incepe in forta la Brisbane, acolo unde jucatoarea noastra o va intalni in runda inaugurala pe Lesia Tsurenko Ucraina, locul 27 WTA).

Mihaela Buzarnescu participa la cel mai important turneu al inceputului de an. Cu cine se va duela romanca la Brisbane

Cel mai important turneu WTA al primei saptamani a sezonului 2019, singurul de categoria Premier, este Brisbane International.

Care sunt cei mai buni cercetatori romni. Premiile de Excelenta n Cercetare, editia 2018, au fost anuntate de Asociatia Ad Astra

Asociatia Ad Astra a anuntat care sunt cei mai buni 24 de cercetatori romani care lucreaza in Romania si in strainatate, in cadrul premiilor de Excelenta in Cercetare, editia 2018. Potrivit asociatiei, premiile Ad Astra evidentiaza numai rezultatele stiintifice remarcabile obtinute de candidati in ultimii 5 ani.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )