Libnet.ro
UNICEF

10:30

Mihaela Buzarnescu, eliminata si la dublu la Indian Wells

Adevărul Adevărul,
Mihaela Buzarnescu, eliminata si la dublu la Indian Wells

Jucatoarea romana Mihaela Buzarnescu si sportiva franceza Alize Cornet au fost eliminate, vineri, in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Indian Wells de categorie Premier Mandatory. continuă pe Adevărul

Indian Wells: Mihaela Buzarnescu, eliminata in turul intai de Jennifer Brady (86 WTA)

Mihaela Buzarnescu a parasit turneul Premier Mandatory de la Indian Wells in runda inaugurala, jucatoarea noastra fiind invinsa de Jennifer Brady SUA, 86 WTA) in trei seturi, scor 3-6, 6-4, 6-2.

Cinci jucatoare din Romania evolueaza si la dublu la Indian Wells. Cu cine va face pereche Simona Halep

Simona Halep, Irina Camelia Begu, Monica Niculescu, Raluca Olaru si Mihaela Buzarnescu vor evolua in proba de dublu la Indian Wells, primul de categorie Premier Mandatory al anului.

Irina Begu si Simona Halep, eliminate in primul tur la dublu la Indian Wells

Perechea Simona Halep/Irina Begu a ratat, joi, calificarea in optimile probei de dublu de la Indian Wells, turneu de categorie Premier Mandatory.

Simona Halep, calificare muncita in turul trei la Indian Wells

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat, vineri, in runda a treia a turneului WTA de la Indian Wells California), dotat cu premii totale de 7. 535 dolari, dupa ce a dispus cu 6-4, 6-4 de Kristyna Pliskova Cehia).

Irina Begu, rezultate remarcabile la turneul WTA de la Indian Wells

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a debutat cu dreptul la turneul WTA de la Indian Wells SUA), dotat cu premii totale in valoare de 8. 508 dolari, impunandu-se in trei seturi, 3-6, 6-4, 6-1, in fata.

Sexy Bouchard: incendiara in reviste, apatica pe teren. N-a avut nicio sansa la Indian Wells

Eugenie Bouchard a a avut nevoie de un wild-card pentru a juca in primul tur la Indian Wells. Jucatoarea din Canada a dovedit inca o data ca tenisul nu mai e printre pasiunile ei.

Indian Wells: Mihaela Buzarnescu si Alize Cornet, eliminate in primul tur al probei de dublu

Perechea romano-franceza Mihaela Buzarnescu/Alize Cornet a fost invinsa de cuplul ceh Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, cu 6-1, 5-7, 10-3, vineri, in prima runda a probei de dublu a turneului de tenis de la Indian Wells WTA), dotat cu premii totale de 7. 535 dolari.

Indian Wells: Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu si Raluca Olaru vor juca si in proba de dublu a competitiei Premier Mandatory

Simona Halep, Irina Camelia Begu, Monica Niculescu, Raluca Olaru si Mihaela Buzarnescu vor evolua in proba de dublu la Indian Wells, primul de categorie Premier Mandatory al anului.

Indian Wells: Programul de joi al jucatorilor din Romania

Ziua jucatorilor din Romania de la Indian Wells va incepe in forta, cu duelul dintre Sorana Cirstea si Monica Niculescu. Vor mai evolua Mihaela Buzarnescu, Marius Copil, Simona Halep dublu), Irina Begu dublu) si Raluca Olaru dublu).

Mihaela Buzarnescu a pierdut surprinzator in primul tur de la Indian Wells

Mihaela Buzarnescu, numarul 39 WTA, a capotat surprinzator in primul tur la Indian Wells, in fata unei americance mult mai slab cotate.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )