Libnet.ro
UNICEF

17:30

Simona Halep, calificare muncita in turul trei la Indian Wells

Antena3 Antena3,
Simona Halep, calificare muncita in turul trei la Indian Wells

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat, vineri, in runda a treia a turneului WTA de la Indian Wells California), dotat cu premii totale de 7. 535 dolari, dupa ce a dispus cu 6-4, 6-4 de Kristyna Pliskova Cehia). continuă pe Antena3

Irina Begu, calificare spectaculoasa in turul al doilea la Indian Wells. Diseara e duelul romancelor, Monica Niculescu vs Sorana Cirstea

Irina Begu este prima jucatoare care a intrat in competitie la Indian Wells, ea jucand azi noapte impotriva sarboaicei Alexandra Krunici.

Dezvaluire facuta de Simona Halep inaintea turneului de la Indian Wells: in ultima vreme am lucrat cu un psiholog

Simona Halep, numarul 1 mondial, a declarat, joi, inaintea turneului de la Indian Wells, ca isi doreste sa fie in continuare furioasa pe teren. Mereu caut perfectiunea, dar in acelasi timp stiu ca nu.

Simona Halep, inaintea turneului de la Indian Wells: inca mai vreau sa fiu furioasa pe teren, pentru ca acest lucru ma ajuta

Jucatoarea Simona Halep, numarul 1 mondial, a declarat, joi, inaintea turneului de la Indian Wells, ca isi doreste sa fie in continuare furioasa pe teren, dar in acelasi timp trebuie sa fie si mai calma s.

Irina Begu si Simona Halep, eliminate in primul tur la dublu la Indian Wells

Perechea Simona Halep/Irina Begu a ratat, joi, calificarea in optimile probei de dublu de la Indian Wells, turneu de categorie Premier Mandatory.

Simona Halep si Irina Begu, eliminate la dublu la Indian Wells. Cand joaca Halep la simplu

Perechea Simona Halep/Irina Begu a ratat joi calificarea in optimile probei de dublu de la Indian We.

Simona Halep va juca impotriva Kristinei Pliskova la Indian Wells

Simona Halep, numarul 1 in tenisul mondial, si-a aflat prima adversara de la turneul american de la .

LIVE Text Simona Halep vs Kristyna Pliskova 0-1

Vacanta a luat sfarsit pentru Simona Halep, liderul mondial intalnind-o in turul al doilea de la Indian Wells pe Kristyna Pliskova Cehia - 77 WTA). Cele doua s-au mai duelat o singura data, iar castig de cauza a avut Simona: 6-1, 6-2, la Madrid, anul trecut. Partida este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

IRINA BEGU - KAROLINA PLISKOVA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS

IRINA BEGU - KAROLINA PLISKOVA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS Irina Begu e in turul al doilea la Indian Wells si va juca impotriva unei mari jucatoare: Karolina Pliskova.

VIDEO Indian Wells: Simona Halep, in turul trei al competitiei (6-4, 6-4 impotriva Kristynei Pliskova)

Simona Halep si-a respectat statutul de mare favorita si a castigat in doua seturi, scor 6-4, 6-4, partida de debut de la Indian Wells n. r din turul al doilea). Kristyna Pliskova sora Karolinei) a incercat sa-si impuna stilul de joc bazat pe forta, insa Simona a gasit din mers raspunsul pentru a o anihila pe adversara. Se actualizeaza.

VIDEO Indian Wells: Simona Halep, in turul trei al intrecerii (6-4, 6-4 impotriva Kristynei Pliskova)

Simona Halep si-a respectat statutul de mare favorita si a castigat in doua seturi, scor 6-4, 6-4, partida de debut de la Indian Wells n. r din turul al doilea). Kristyna Pliskova 77 WTA - sora Karolinei) a incercat sa-si impuna stilul de joc bazat pe forta, insa Simona a gasit din mers raspunsul pentru a o anihila pe adversara. Partida de pe arena centrala s-a intins pe durata a 76 de minute.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )