Libnet.ro
UNICEF

12:00

Mihaela Buzarnescu, in mare forma: A invins-o pentru a doua oara intr-o luna pe Svitolina

B1 B1,
Mihaela Buzarnescu, in mare forma: A invins-o pentru a doua oara intr-o luna pe Svitolina

Mihaela Buzarnescu continua seria de victorii fabuloase cu care ne-a obisnuit in acest an. Dupa ce a invins-o la Roland Garros pe Elina Svitolina, Miki a recidivat si a castigat pentru a doua oara in doar o . continuă pe B1

Bucurie mare pentru Mihaela Buzarnescu. Tenismena s-a calificat in optimi la Birmingham (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat, marti, in optimile de finala ale turneului WTA pe iarba de la Birmingham Marea Britanie), dotat cu premii totale de 846. 000 dolari, dupa ce a trecut.

WTA Birmingham: Mihaela Buzarnescu, n semifinale - nca o victorie impresionanta cu Elina Svitolina (scor 6-3, 6-2)

Dupa succesul de la Roland Garros, Mihaela Buzarnescu 30 WTA) a reusit sa o invinga inca o data pe ucraineanca Elina Svitolina 5 WTA). Romanca a dominat autoritar partida cu a doua favorita a turneului Premier de la Birmingham si s-a impus in doua seturi, scor 6-3, 6-2. Victoria ii asigura Mihaelei calificarea in semifinale, acolo unde o va intalni pe Petra Kvitova, cap de serie numarul 4. Se actualizeaza.

Mihaela Buzarnescu, calificata in semifinale la Birmingham. Victorie superba in fata Svitolinei, locul 5 mondial

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului WTA pe iarba de la Birmingham, dotat cu premii in valoare de 846. 000 dolari, dupa ce a invins-o pe a doua.

Victorie spectaculoasa pentru Mihaela Buzarnescu: a invins-o din nou pe Svitolina si e in semifinale

Mihaela Buzarnescu s-a calificat in semifinalele turneului de la Birmingham, dupa ce a depasit-o categoric pe Elina Svitolina.

O noua performanta extraordinara pentru Mihaela Buzarnescu, care da lovitura in tenisul feminin

Mihaela Buzarnescu este jucatoarea din WTA cu cea mai impresionanta ascensiune si confirma evolutiile bune din ultimul an.

Guvernul ncearca pentru a doua oara sa aprobe controversatul program Investeste n tine, criticat dur de studenti si elevi

Guvernul are pe pe ordinea de zi a sedintei de joi programul 'Investeste in tine', care prevede acordarea de imprumuturi pentru cei aflati in sistemul de invatamant. Actul normativ a fost discutat si saptamana trecuta, insa Guvernul a decis amanarea aprobarii lui. Este un program criticat dur de studenti si elevi, acestia considerand ca astfel de imprumuturi pot atrage scaderea masiva a bugetului educatiei si cresterea majora a taxelor de scolarizare. Programul va fi aprobat prin ordonanta de urgenta.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )