Libnet.ro
UNICEF

09:15

O noua performanta extraordinara pentru Mihaela Buzarnescu, care da lovitura in tenisul feminin

Adevărul Adevărul,
O noua performanta extraordinara pentru Mihaela Buzarnescu, care da lovitura in tenisul feminin

Mihaela Buzarnescu este jucatoarea din WTA cu cea mai impresionanta ascensiune si confirma evolutiile bune din ultimul an. continuă pe Adevărul

Bucurie mare pentru Mihaela Buzarnescu. Tenismena s-a calificat in optimi la Birmingham (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat, marti, in optimile de finala ale turneului WTA pe iarba de la Birmingham Marea Britanie), dotat cu premii totale de 846. 000 dolari, dupa ce a trecut.

Maia Sandu, avertisment pentru protestatari: Cei care au participat ieri la protest au gasit in gentile lor obiecte straine, inclusiv cutite (VIDEO)

Maia Sandu, liderul PAS si fost candidat la presedintia Republicii Moldova, sustine ca multi dintre cei care au participat la protestul imotriva invalidarii mandatului de primar castigat de Andrei Nastase au.

Condamnare cu executare - Urarea protestatarilor PSD pentru Liviu Dragnea, care isi afla joi sentinta in dosarul Bombonica (VIDEO)

Protestatarii stransi, miercuri seara, in piata centrala din Oradea i-au facut transmis lui Liviu Dragnea o urare pentru procesul de joi Condamnare cu executare au scandat.

Condamnare cu executare - Urarea protestatarilor REZIST pentru Liviu Dragnea, care isi afla joi sentinta in dosarul Bombonica (VIDEO)

Protestatarii stransi, miercuri seara, in piata centrala din Oradea i-au facut transmis lui Liviu Dragnea o urare pentru procesul de joi. Condamnare cu executare au scandat.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )