Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mihaela Buzarnescu si Marius Copil urmeaza sa joace luni in primul tur la Roland Garros

Antena3 Antena3,
Mihaela Buzarnescu si Marius Copil urmeaza sa joace luni in primul tur la Roland Garros

Sportivii Mihaela Buzarnescu, locul 32 WTA, si Marius Copil, numarul 95 ATP, vor juca luni, in primul tur la Roland Garros, au anuntat organizatorii. Mihaela Buzarnescu se va confrunta cu jucatoarea. continuă pe Antena3

Mihaela Buzarnescu si Raluca Olaru au castigat finala turneului WTA de la Strasbourg

Cuplul Mihaela Buzarnescu/Raluca Olaru a castigat proba de dublu de la Strasbourg, dupa ce a invins, sambata, in finala, cu scorul de 7-5, 7-5, perechea Nadia Kicenok/Anastasia Rodionova Ucraina/Australia), ca.

Mihaela Buzarnescu si Raluca Olaru scriu istorie la turneul de la Strasbourg. Ce performanta a reusit perechea romana

Romancele scriu istorie la turneul WTA de la Strasbourg. Cuplul Mihaela Buzarnescu/Raluca Olaru s-a calificat, vineri, in finala probei de dublu a competitiei, dupa ce a invins in doua seturi, cu scorul de 7-5, .

VIDEO Mihaela Buzarnescu pierde dramatic in semifinale la Strasbourg: romanca a fost la doua puncte de meci

Mihaela Buzarnescu si Dominika Cibulkova s-au intalnit in semifinalele turneului de la Strasbourg. Dupa trei seturi, castig de cauza a avut slovaca, scor 2-6, 7-6, 6-1,.

WTA Strasbourg: Mihaela Buzarnescu se califica in semifinale, dupa ce a eliminat un fost lider mondial

Performanta uluitoare reusita de jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu. Ea a reusit, joi, sa se califice in semifinalele turneului WTA de la Strasbourg Franta), dupa ce a trecut de taiwaneza.

Mihaela Buzarnescu a surclasat una dintre revelatiile de la Australian Open si va juca in semifinale la Strasbourg

Mihaela Buzarnescu este in semifinalele turneului de la Strasbourg, dupa o victorie categorica contra unei jucatoare care a impresionat la Australian Open.

Simona Halep si Mihaela Buzarnescu schimba istoria Romaniei la Roland Garros. Ce se va intampla azi cu cele mai bune jucatoare din Romania

Simona Halep si Mihaela Buzarnescu sunt in acest moment, conform pozitiilor din clasamentul WTA, cele mai in forma jucatoare de tenis din Romania.

Roland Garros: Rafael Nadal si ncepe drumul catre al 11-lea trofeu contra lui Alexandr Dolgopolov - Marius Copil, duel cu Marco Cecchinato

Aflat in cautarea celui de-al 11-lea trofeu la Roland Garros, Rafael Nadal 1 ATP) va debuta la competitia pariziana impotriva ucraineanului Alexandr Dolgopolov 54 ATP). Singurul reprezentant al Romaniei pe taboul principal de simplu masculin, Marius Copil 95 ATP) va evolua in runda inaugurala cu Marco Cecchinato Italia, locul 72 ATP).

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2762 seconds )