Libnet.ro
UNICEF

17:16

Mihaela Buzarnescu e in sferturi la Nottingham dupa un meci dificil

Adevărul Adevărul,
Mihaela Buzarnescu e in sferturi la Nottingham dupa un meci dificil

Mihaela Buzarnescu, locul 30 WTA, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Nottingham, dupa ce a invins-o, miercuri, cu 6-3, 5-7, 6-3, pe americanca Irina Falconi, locul 152 WTA, venita din calificari. continuă pe Adevărul

Mihaela Buzarnescu, n sferturi la Nottingham

Mihaela Buzarnescu se afla printre cele mai bun opt jucatoare ale turneului de la Nottingham, performanta venind dupa victoria reusita in fata jucatoarei Irina Falconi SUA - 152 WTA, sportiva venita din calificari).

Mihaela Buzarnescu isi continua ASCENSIUNEA. Jucatoarea noastra scrie ISTORIE la Nottingham

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu locul 30 WTA) confirma trendul ascendent pe care se afla, reusind o performanta extraordinara la turneul de la Nottingham, acolo unde s-a calificat in sferturi de.

O noua victorie a tenismenei Mihaela Buzarnescu. S-a calificat in sferturi la Nottingham (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Nottingham Anglia), dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, dupa ce a invins-o pe.

Mihaela Buzarnescu s-a calificat in optimi la turneul de la Nottingham

Mihaela Buzarnescu, locul 30 WTA, invins-o pe sportiva Veronica Cepede Royg din Paraguay, locul 89 WTA, in primul tur al turneului de la Nottingham, cu premii de 250. 000 de dolari.

Mihaela Buzarnescu, n optimi la Nottingham

Cap de serie numarul cinci, Mihaela Buzarnescu a debutat cu o victorie la turneul WTA de la Nottingham se disputa pe iarba), rezultat in urma caruia si-a asigurat calificarea in optimile competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )