Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihaela Buzarnescu: Sunt fericita ca o sa fiu pe afisul turneului anul viitor, e ceva extraordinar pentru mine

Adevărul Adevărul,
Mihaela Buzarnescu: Sunt fericita ca o sa fiu pe afisul turneului anul viitor, e ceva extraordinar pentru mine

Mihaela Buzarnescu a declarat, dupa ce a castigat turneul de la San Jose in fata sportivei din Grecia Maria Sakkari, ca ii pare rau ca nu au fost jucatoare americane in finala, dar ea se bucura ca, prin succesul obtinut, va fi pe afisul viitoarei editii a competitiei californiene. continuă pe Adevărul

Performanta uriasa pentru Mihaela Buzarnescu! S-a calificat in finala turneului de la San Jose, dupa o revenire de senzatie

Mihaela Buzarnescu scrie istorie in California, acolo unde a reusit sa se califice in ultimul act al turneului de la San Jose.

Mihaela Buzarnescu, victorie uriasa. Romanca s-a calificat in finala turneului WTA de la San Jose

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat, sambata, in finala turneului WTA de la San Jose California), dotat cu premii totale de 799. 000 de dolari, dupa ce a dispus in trei seturi de.

VIDEO Rezumatul unui meci de colectie! Cum a spulberat-o Mihaela Buzarnescu pe Maria Sakkari in finala de la San Jose

Mihaela Buzarnescu scrie istorie la 30 de ani si reuseste sa castige primul ei titlu WTA, prin victoria in finala turneului de la San Jose.

A patruns in elita! Dupa victoria de la San Jose, Mihaela Buzarnescu urca pe cea mai inalta pozitie in clasamentul WTA

Mihaela Buzarnescu a castigat primul ei titlu WTA, impunandu-se in finala turneului de la San Jose California), unde a trecut de grecoaica Sakkari.

Mihaela Buzarnescu castiga primul titlu WTA din cariera si intra in top 20 mondial VIDEO: A fost minunat, e un vis!

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu a castigat, duminica, primul sau titlu WTA din cariera, dupa ce a invins-o categoric pe grecoaica Maria Sakkari, cu 6-1, 6-0, in finala turneului de la San Jose.

Ce a declarat Mihaela Buzarnescu, dupa ce s-a calificat in semifinale la turneul de la San Jose! Cu cine va juca pentru un loc in finala competitiei

Mihaela Buzarnescu, locul 24 mondial, a patra favorita a turneului de la San Jose, s-a calificat in semifinalele intrecerii americane.

inca o performanta fantastica pentru Mihaela Buzarnescu: s-a calificat in semifinale la San Jose

Mihaela Buzarnescu, locul 24 mondial, a patra favorita a turneului de la San Jose, s-a calificat in semifinalele intrecerii americane.

Mihaela Buzarnescu, o noua criza de nervi in timpul meciului. A plans pe banca in fata antrenoarei ei

Mihaela Buzarnescu, revelatia tenisului romanesc, continua sa confirme ascensiunea fulminanta pe care a inceput-o anul trecut.

Mihaela Buzarnescu are un mesaj pentru WTA, dupa ce a castigat primul titlu din cariera

Dupa castigarea primului sau titlu WTA, la turneul de la San Jose, unde s-a impus categoric in fata grecoaiei Maria Sakkari, Mihaela Buzarnescu a transmis un mesaj in care le multumeste tuturor celor care i-au.

Simona Halep, gest superb dupa ce Mihaela Buzarnescu a castigat primul titlu WTA (FOTO)

Simona Halep a tinut sa fie printre primele persoane care o felicita pe Mihaela Buzarnescu pentru castigarea primului trofeu WTA al carierei, la San Jose. Aflata pe primul loc WTA, Halep a tinut sa ii ureze.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )