Libnet.ro
UNICEF

12:00

A patruns in elita! Dupa victoria de la San Jose, Mihaela Buzarnescu urca pe cea mai inalta pozitie in clasamentul WTA

Adevărul Adevărul,
A patruns in elita! Dupa victoria de la San Jose, Mihaela Buzarnescu urca pe cea mai inalta pozitie in clasamentul WTA

Mihaela Buzarnescu a castigat primul ei titlu WTA, impunandu-se in finala turneului de la San Jose California), unde a trecut de grecoaica Sakkari. continuă pe Adevărul

WTA San Jose: Mihaela Buzarnescu, duel cu Elise Mertens n semifinale

Cap de serie numarul cinci, Mihaela Buzarnescu o va intalni in semifinalele turneului de la San Jose SUA) pe Elise Mertens Belgia - favorita patru). Meciul va avea loc sambata seara, in jurul orei 23:00. Competitia americana este dotata cu premii totale in valoare de 800. 000 de dolari si face parte din categoria Premier.

Simona Halep a felicitat-o pe Mihaela Buzarnescu, dupa succesul de la San Jose

Liderul WTA, Simona Halep, a postat pe Twitter un mesaj de felicitare pentru Mihaela Buzarnescu, care va ocupa locul 20 WTA incepand de luni, dupa ce a castigat turneul de la San Jose.

Simona Halep a felicitat-o pe Mihaela Buzarnescu, dupa succesul de la San Jose

Liderul WTA, Simona Halep, a postat pe Twitter un mesaj de felicitare pentru Mihaela Buzarnescu, care va ocupa locul 20 WTA incepand de luni, dupa ce a castigat turneul de la San Jose, scrie News. ro. Atat de fericita pentru tine, Miki! Bine ai venit in Top 20 WTA, a scris Halep, pe Twitter.

Declaratie emotionanta a Mihaelei Buzarnescu, dupa calificarea in finala turneului de la San Jose

Mihaela Buzarnescu este in fata celei mai mari performante din cariera ei, urmand sa joace finala turneului de la San Jose.

Mihaela Buzarnescu a ratat calificarea n finala de dublu de la San Jose

Perechea Mihaela Buzarnescu/Heather Watson Romania/Marea Britanie), cap de serie numarul 2, a ratat, noaptea trecuta, calificarea in finala probei de dublu din cadrul turneului de la San Jose, cu premii de aproape 800. 000 de dolari.

Buzarnescu, prima reactie dupa titlul castigat la San Jose

Mihaela Buzarnescu si-a stapanit cu greu emotiile la ceremonia de premiere care a urmat finalei pe care a castigat-o in fata Maria Sakkari din Grecia.

VIDEO Rezumatul unui meci de colectie! Cum a spulberat-o Mihaela Buzarnescu pe Maria Sakkari in finala de la San Jose

Mihaela Buzarnescu scrie istorie la 30 de ani si reuseste sa castige primul ei titlu WTA, prin victoria in finala turneului de la San Jose.

Mihaela Buzarnescu a castigat primul turneu din cariera, la San Jose, dupa 6-1, 6-0, cu Maria Sakkari

Mihaela Buzarnescu, locul 24 WTA si cap de serie numarul 5, a castigat primul trofeu din cariera, dupa ce a intrecut-o, cu 6-1, 6-0, pe sportiva Maria Sakkari din Grecia, locul 49 WTA, in finala competitiei de categorie Premier de la San Jose.

Mihaela Buzarnescu a castigat turneul de la San Jose intr-o maniera categorica si a urcat in top 20 mondial (FOTO)

Romania are incepand de luni doua sportive in top 20 WTA! Totul dupa ce Mihaela Buzarnescu a triumfat in turneul de la San Jose si a urcat pana pe locul 20 mondial. Acesta a fost si primul turneu WTA cas.

Mihaela Buzarnescu, victorie uriasa. Romanca s-a calificat in finala turneului WTA de la San Jose

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat, sambata, in finala turneului WTA de la San Jose California), dotat cu premii totale de 799. 000 de dolari, dupa ce a dispus in trei seturi de.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )